Napa PreactTarget lan CoTweet Ndadekake Pengertian

napa sebar lan cotweet nggawe blog teknologi pemasaran sing masuk akal

Wiwitane aku rada kaget karo kabar kasebut, Target Tepat lan CoTweet? Email lan Twitter? Dheweke kayane sedulur sepupu adoh, aku ora ngerti tenan.

Bengi iki aku ngomong karo Chris Baggott, salah sawijining pendiri TargetTrget lan saiki CEO saka Blogging Compendium. Chris ora bisa ngucapake cukup akeh babagan pamindhahan kasebut, dheweke seneng banget karo Scott Dorsey ... lan nerangake kepiye sejatine:

  • Email lan Twitter ora beda-beda. Kalorone kalebu metode komunikasi pilihan lan gaya push.
  • CoTweet minangka sistem manajemen perusahaan kanggo Twitter, ExactTarget minangka platform pemasaran email perusahaan. Bisnis sing wis narik kawigaten yaiku prospek siji lan sijine.
  • CoTweet lan Lab Media Sosial nyedhiyakake Silijagung Perusahaan lembah kanthi visibilitas Lembah Silicon.
  • CoTweet ngidini ExactTarget nyilem menyang Media Sosial tanpa resiko utawa biaya kanggo tuku salah sawijining aplikasi sosial liyane ing kana.

Cara sing apik kanggo ExactTarget kanggo nyelehake driji sikil menyang media sosial. Sawetara bisa ujar manawa email minangka media sosial asli… Aku ora bisa mbantah. Aku ngarep-arep bisa ndeleng apa sing bakal kedadeyan karo ExactTarget lan aku seneng amarga CoTweet saiki wis diwiwiti ing Indianapolis! Aku uga seneng ora bakal didaftar maneh ExactTweet! 🙂

Aku uga seneng karo Scott Dorsey! Scott minangka wong sing dakwawancara ing ExactTarget nalika isih awal - lan dheweke ora nate ngilangi semangat, semangat lan semangat kanggo perusahaan kasebut. Ora diraguhi, iki mung bab kaping pisanan ing pirang-pirang sing bakal ana! Sugeng TepungTarget lan CoTweet!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Sugeng rawuh Knotice!

    Industri email, kaya sing sampeyan ngerti diganti sawetara taun suwene. Sampeyan minangka salah sawijining wong sing ngerti manawa para pemasar ora pengin nambah layanan liyane - dheweke pengin nyuda layanan lan nyederhanakake strategi. Kita terus mbuwang saluran anyar - lan iki mbutuhake otomatisasi luwih akeh, lan alat sing luwih gampang.

    Aku ora ngira yen babagan ExactTarget entuk dhuwit luwih akeh tinimbang mbela dhuwit sing saiki diasilake. Ana kesempatan kanggo ngotomatisasi lan nggawe dashboard komunikasi kanggo para pemasar kanggo ngatasi kabeh komunikasi adhedhasar, ijin. Yen ExactTarget ora berkembang, mula ora bakal bisa tuwuh. Iki minangka langkah ing arah kasebut.

    Doug

  3. 3

    Sarujuk Kita uga kanthi longgar nyebut komunitas teknologi ing sekitar "Silicon Prairie." 🙂

    Akuisisi CoTweet nyenengake banget lan yen teknologi gabung, kita bakal weruh prekara sing ora bisa ditawakake komunikasi komunikasi interaktif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.