Napa Panganan Anjing duwe Pewarna Pangan

WayangSeth Godin nulis babagan manipulator lan pencipta Dilbert, Scott Adams nulis babagan manipulasi.

Komentar Seth:

Saben dina, ana atusan agensi iklan sing kerja keras, nyoba ngerti kepiye cara nyelehake ide perusahaan menyang sistem sing dianggep minangka krasan lan nyata.

Seth kepengin weruh nalika para politisi bakal miwiti ngapusi media sosial ... kayane dheweke ora ngerti yen Katherine Harris wis nyoba nganggo blog nalika ana staf sing menehi komentar kaping pisanan (kanthi tliti dilacak karo alamat IP dening warga sing waspada) .

Scott guyonan:

Yen ana pilihan bebas, kenapa calon sing paling dhuwur kanthi rambut paling apik biasane menang ing pemilihan?

Aku ora yakin apa sampeyan nate krungu babagan "mesin topi ireng" lan optimasi mesin telusuran "topi putih", nanging dikotomi sing sampurna kanggo topik iki. Black Hat SEO minangka manipulasi mesin telusuran supaya bisa diselehake liwat metode sing ora asli. White Hat SEO minangka rekayasa konten kanggo nambah panggolekan ing Mesin Telusuran supaya bisa nambah asil bisnis. Tujuane kalorone yaiku kanggo nambah panggolekan telusuran ... nanging topi putih dilakoni amarga padha mikir mesthine kudu luwih apik.

Tanggepan kula tumrap pengamatan Seth lan komentar dening Scott yaiku masarakat umume ora ngerti. Kita dipercaya pasuryan, mambu, merek, salaman ... warna. Kabeh pengaruh eksternal iki nuwuhake emosi ing awake dhewe. Pemasar ngarep-arep manawa kombinasi emosi sing pas bakal tuku. Jarang banget kita nyoba ngupayakake supaya bisa ngerti babagan apa wae. Yen sampeyan pengin tenan adol barang sing ora sopan karo wong liya, critakake kepiye aran, ora sepira kerjane.

Sawetara conto liyane:

  • Paris Hilton adol hamburger.
  • Verizon adol 'jaringan ewu' ing mburi sampeyan (muga-muga dheweke ana ing mburi meja)
  • Nascar adol Pengiriman UPS

Little ManHeck, sampeyan malah bisa ndownload lagu favorit saka iklan pasang pasang ing Situs pasang pasang! Aja percaya karo aku? Iki salah siji:

[audio: https: //martech.zone/audio/tidesong.mp3]

Iki sebabe panganan asu duwe pewarnaan panganan. Asu wuta warna ora weruh warna kaya manungsa. Werna ora nambah rasa utawa nutrisi. Apa ora manipulatif kanggo perusahaan panganan asu kanggo nambah pewarna panganan kanggo panganan asu kaya dene perusahaan nggawe pengajuan phony ing Digg? Mesthi ... nanging kasunyatane, masarakat tuku amarga 'katon apik'. Sapa sing pengin njupuk wektu kanggo mriksa mburi paket isi lemak, bahan buatan, bahan alami… umume kita ora.

Anggere duwe mupangat kanggo ngapusi wong utawa teknologi, topi ireng mesthi ana bathi kanggo entuk bathi.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    asu ora wuta werna.
    Sampeyan bisa nggawe titik sampeyan tanpa nuduhake kabodhoan sampeyan kanthi ujar manawa asu ngandelake rasa mambu, luwih saka pandeleng, lan mulane pewarna pangan mung kanggo nggawe panganan katon luwih apik kanggo sing tuku. Aku nyoba kanggo nindakake riset kene, nanging Internet ora Panggonan apik kanggo iku amarga sembarang bodho bodho bisa nulis artikel online.

    • 3

      Hi Marilyn,

      Sampeyan ora kejawab titik kirim - pangan asu ora colored kanggo asu, iku colored kanggo manungsa tuku iku. Ya, asu bisa ndeleng sawetara werna.

      Muga-muga sawetara dina tata krama sampeyan bisa nyukupi kemampuan sampeyan menehi komentar sing migunani.

      Matur nuwun sampun mampir,
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.