Napa Aku Blog?

Aku ditandhani karo Dawud Ajaib, sing takon Napa Aku Blog? Iki minangka email sing dak tampa saka sing maca dina iki, jenenge Dan:

Matur suwun Doug

Mekaten ... mulane aku blog. Email lan komentar kaya ngono nggawe aku rumangsa seneng nuduhake apa sing wis dakkerteni. Aku ora menehi tag sapa-sapa, nanging aku seneng kabeh wong ing blogroll kanggo njawab iki, utamane sing paling anyar - Tony.

PS: Aku Wangsulane pitakon iki dawa pungkasan musim panas pungkasan. Nanging dina iki, email sing aku tampa saka Dan pancen nggambarake kenapa aku blog luwih apik tinimbang panjelasan lengkap ing wulan Juli.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.