Napa Aku Blog?

Aku ditandhani karo Dawud Ajaib, sing takon Napa Aku Blog? Iki minangka email sing dak tampa saka sing maca dina iki, jenenge Dan:

Matur suwun Doug

That's it… that's why I blog. Emails and comments just like that make me feel great about sharing what I've learned. I'm not going to tag anyone, but I'd love for everyone on my blogroll to answer this, especially my latest – Tony.

PS: Aku Wangsulane pitakon iki dawa pungkasan musim panas pungkasan. Nanging dina iki, email sing aku tampa saka Dan pancen nggambarake kenapa aku blog luwih apik tinimbang panjelasan lengkap ing wulan Juli.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.