Napa Typepad nggawe Plugin Anti-Spam WordPress?

antispam typepad

Aku mbukak sing anyar Plugin Anti-spam typepad luwih saka seminggu lan loro Typepad lan Akismet ngenali komentar sing padha persis karo spam. Aku mbusak Typepad - ora prelu duwe kalorone.

Iki nggawe aku penasaran. Napa Typepad nulis plugin dhewe? Yen bagean saka akurasi plugin amarga pirang-pirang wong sing nginstal, apa Typepad bisa menehi pangayoman sing luwih apik kanggo para pangembang kanthi ngembangake jangkoan?

Akismet dikenani biaya kanggo panggunaan komersial plugin kasebut. Apa Typepad nawakake iki kanggo nyuda penghasilan Akismet?

Pikiran penasaran pengin ngerti!

6 Komentar

  1. 1

    Hmmm titik apik Doug!

    Minangka cepet, aku duwe 2000+ komentar sing nunggu moderat - Apa sampeyan ngerti trik sing bisa daklakoni tanpa kudu liwat kaca kanthi kaca!?!

    Thanks!

    Jon

    • 2

      Hai Jon,

      Siji-sijine saranku yaiku mbukak WordPress versi paling anyar. Paling ora sipate 'ajaxian' lan ngidini kaca nganyari kanthi cepet nalika menehi tandha item. Pancen sejatine, yen menyang Spam, aku ora maneh - Akismet wis bisa digunakake kanthi apik!

      Doug

  2. 3

    Jawaban sederhana, Doug, kita nindakake amarga kita pengin mbantu wong ngalangi spam. 🙂 Lan kita ngira duwe sesuatu sing ora mung luwih bebas lan luwih mbukak, nanging uga performa sing luwih apik. Gampang!

    • 4

      Anil,

      Matur nuwun wis ngerti - aku ora mandheg mikir babagan kinerja ing sanjabane komentar spam sing sampeyan kejiret!

      Apa sampeyan duwe statistik kanggo ndhukung kinerja sing luwih apik?

      Thanks,
      Doug

  3. 5
  4. 6

    Spam minangka masalah paling gedhe. Lan amarga spammer saben-saben aku pengin komentar, aku mikir kaping pindho. Minangka blogger, aku nggawe kadang rumangsa salah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.