Blogging kanggo Bisnis: Trik Anyar Kanggo Anjing Lawas

wiwitan blogging perusahaan

Ora ana sing bisa mbantah babagan mutlak dominasi blog ing popularitas lan, sabanjure, rangking mesin telusuran. Popularitas blog asale saka metode komunikasi anyar iki sing wis berkembang ing web - luwih bisa dipersonalisasi, kurang ditapis lan asli.

Technorati lagi dilacak 112.8 yuta blog ing wektu iki kanthi ewonan blog digawe saben jam. Mbukak aplikasi sumber kaya WordPress, Blogger, utawa Typepad lan Vox nggawe blogging gampang. Ing saben perusahaan, yen ora saben departemen IT, sampeyan bakal nemokake paling ora blog wong. Iku gampang:

Tulis + Nerbitake = Blog?

Rasane gampang, bener? Mangkene cara sing tepat kanggo dianggep para konsultan pemasaran nalika mlebu organisasi lan ngrembug babagan blogging minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Perusahaan ngrembug babagan blogging kaya barang ing dhaptar cek 2008. Takon perusahaan apa dheweke blog lan sampeyan entuk "yup" sing wajib. Yen durung, takon platform apa sing dideleng lan dheweke menehi wangsulan karo "sing gratis".

Ora gampang

Yen blogging perusahaan gampang banget, kenapa akeh blog sing plummeting? Ana sawetara sebab:

  • Obrolan sing mboseni ora narik kawigaten para pamaca.
  • Blog bisnis dadi rilis pers sing wis regurg.
  • Topik kasebut ora nyebabake komentar utawa trackback.
  • Kiriman kasebut ora duwe kapribadian lan kepemimpinan.

Singkatnya, alasan kenapa blog bisnis gagal amarga perusahaan ngganti aplikasi blog kanggo sistem manajemen konten.

Bisnis Need Pitulung!

Ana rong kunci blogging sing sukses sing ora dianggep bisnis:

  1. Strategi.
  2. Platform sing ndhukung strategi.

Sapa wae wong IT sing duwe ons akal bisa ngluncurake WordPress ing server lan menehi login menyang CEO. Iki minangka cara sing aman kanggo njamin umur blog sing cendhak. Pancene kaya metu lan miwiti bisnis perawatan pekarangan amarga sampeyan ngerti carane miwiti mesin pemotong rumput dhewe.

  • Entuk panguwasa lan asil mesin telusuran mbutuhake analisis bisnis sing intensif banget, para pesaing, situs web saiki lan ing papan sing sampeyan karepake.
  • Ngleksanakake platform blogging sing nuntun blogger kanthi gampang liwat proses postingan, mbantu panulis sing ora teknis ngasilake konten sing dioptimalake, banjur kanthi otomatis ngatur konten kanggo asil telusuran maksimum (sing diputusake ing analisis lan strategi sadurunge) minangka kunci sukses blog bisnis.
  • Blogging ora sukses kanthi sewengi. Hasil blogging sing apik mbutuhake momentum lan analisis terus lan perbaikan. Kanthi blogging bisnis, aku uga nyengkuyung pendekatan tim ing endi tim kasebut mesthine kudu ngetrapake strategi lan jadwal sing komprehensif.
  • Konten ora didhukung utawa ora disetujoni dening Pemasaran. Yen ana a kurang pacelathon sing bakal ditindakake, asring amarga reresik isi dening kakang.

Strategi + Tulis + Terbitake + Optimisasi = Blog Bisnis!

Aku seneng karo WordPress lan blog iki ora bakal owah saka platform blogging kasebut. Nanging, ora ateges WordPress minangka solusi sing ideal. Ing layar 'Gawe Pos Baru', ora ana kurang saka 100 opsi… tag, kategori, status, kutipan, trackback, komentar, ping, proteksi sandhi, kolom kustom, status postingan, postingan mbesuk…. nggrundel Mbuwang layar iki ing ngarepe sapa wae lan rada angel!

Bisnis sampeyan ora kudu ngajari pangguna babagan cara nggunakake platform blog. Sampeyan kudu bisa login kanthi bener, ngirim lan nerbitake. Ayo aplikasi rampung!

Skor Kata Kunci

Mangkene salah sawijining conto fitur hebat sing bakal ditemokake Blogging Compendium, alat kanggo mbiyantu panganggit supaya fokus ing tembung kunci lan tembung sing ana ing postingan kasebut supaya bisa dijupuk mesin telusuran.

Yen sampeyan nulis sawetara utawa akeh tembung kunci lan frase, skor bakal mudhun! Alat cilik sing apik banget sing ditulis dening kanca, PJ Hinton. Panulis disaranake nulis kanggo sing maca, nanging bisa entuk lan kapadhetan tembung kunci kanthi alat cerdas kaya iki.

kunci kata kunci layar

Alat kayata Compendium dilengkapi karo tim profesional sing mbantu sampeyan nggawe strategi, lan aplikasi sing mbantu sampeyan ngetrapake efektif ing strategi kasebut. Lan sampeyan ora butuh wong IT melu-melu! Yen sampeyan ora pengin ndeleng blog bisnis mudhun tabung, temokake wong sing bener lan entuk alat sing pas kanggo dieksekusi.

Aku seneng ngunjungi kopi karo Chris Baggott esuk (dheweke uga wis ngirim babagan riset babagan babagan blog ing blog).

compendium is makarya - konsentrasi konten lan akeh lalu lintas kanggo bisnis sing wis mlebu. Maca wis melu lan bali - lan bisnis saya akeh saka asile. Minangka wektu sing nyenengake kanggo perusahaan lan tren Compendium minangka kabalikan saka tren sing wis diamati Forrester.

Pengungkapan Lengkap: Aku dadi pemegang saham ing Compendium lan kerja bareng Chris lan Ali wiwit awal. Compendium minangka teori lan pacelathon papan putih nalika semana, nanging Chris lan tim nggawe obrolan kasebut dadi perusahaan! Iki dudu teori maneh, nanging aplikasi sing ngowahi blogging bisnis.

7 Komentar

  1. 1

    Kiriman sing apik banget, Doug.

    Blog bisnis bisa uga mudhun amarga pangguna awal ora nate sinau carane ngowahi pembaca blog dadi pelanggan, masalah sing umum ing umume situs web. Saiki, dheweke nyoba macem-macem alat.

    Aku ora mikir blogging bisnis wis bener-bener diuji, paling ora dening akeh perusahaan sing bisa sukses. Iki amarga kepatuhan dadi masalah.

    Masalah kepatuhan njaga akeh perusahaan paling apik saka blogging. Perusahaan publik kudu ati-ati banget supaya ora nggawe pernyataan sing bisa nggodho investor supaya tuku saham. Perusahaan swasta sing dipimpin dening para visioner (potensi blogger paling apik) ora pengin nuduhake proses pamikirane karo pesaing.

    Dadi, sapa sing isih ana? Pemasaran rakyat lan perusahaan tingkat menengah sing ora cukup gedhe kanggo mbukak publik utawa cukup visioner kanggo ngganti donya. Iki ndadékaké blog sing mboseni sing diisi karo jaminan perusahaan lan siaran pers.

    Jawabane? Inggih, aku isih nggarap. Njaluk wong sing bener kanggo blog ora gampang. Nanging yen wis diwiwiti, ana sawetara tips kanggo nggampangake para blogger bisnis supaya tetep murub:

    1) njaluk bantuan. CEO bisa dadi wong sing sampeyan pengin ing byline blog, nanging dheweke ora bakal dadi prioritas. Sijine wong liya sing tanggung jawab kanggo mesthekake kiriman kasebut ditulis lan diunggah.

    2) nggawe tanggalan editorial. Temtokake apa sing bakal sampeyan omongake luwih dhisik, lakokake tim hukum banjur njaluk panulis sampeyan nggarap kiriman kasebut.

    3) nulis apa sing dibutuhake pelanggan. Bosen ana ing pikirane sing maca (utawa mripat sing ndeleng, utawa liya-liyane). Yen blog ditujokake kanggo nambah nilai nyata kanggo prospek perusahaan, bakal luwih gampang ngowahi pembaca dadi pelanggan.

    Thanks maneh kanggo kirim gedhe.

    Rick

  2. 3

    Kiriman sing apik, kaya biasane.

    Nanging aku pengin takon, kepiye sampeyan sinau babagan fitur Compendium sing sampeyan sorot? Apa klien sampeyan nggunakake? Utawa kiriman iki disponsori dening Compendium? Iku pancene teka tengen kaya komersial.

    Elinga yen aku ora nuduh sampeyan, lan sanajan iki minangka kiriman sing dibayar, aku isih mikir banget babagan sampeyan, nanging aku mung kepengin weruh ...

    • 4

      Hi Mike,

      Aja kuwatir ana! Aku nyedhiyakake sawetara pambocoran ing pungkasan kiriman - Aku mbantu ngembangake premis asli Compendium karo Chris Baggott lan aku dadi pemegang saham ing bisnis kasebut.

      PJ Hinton minangka pangembang ing Compendium lan (iku kebeneran) uga kanca 'fiend' saka Piala Bean ngendi aku nongkrong. Aku ngomong karo PJ babagan sawetara gagasan kanggo mbantu blogger nulis nalika dheweke nulis - lan PJ menehi kula wawasan babagan fitur iki sing durung dirilis.

      Ali Sales teka karo idea lan aku iku sarwa.

      Doug

  3. 5
    • 6

      Ora masalah, Mike! Aku bakal tansah mbukak karo sampeyan - lan appreciate tantangan. Aku iki 'tugasku' minangka blogger. Yen aku arep nulis tembung, luwih becik aku bisa nggawe serep!

  4. 7

    Blogging minangka cara sing apik kanggo perusahaan kanggo nggayuh luwih akeh wong. Iki ngidini perusahaan nuduhake sisih liyane saka bisnis. Kajaba iku, mbantu nambah peringkat ing mesin telusuran. Amarga blogging minangka cara sing apik kanggo nyambungake karo pelanggan lan nggedhekake jaringan sosial, sampeyan kudu ati-ati lan konsisten karo blog sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.