Blogging kanggo Bisnis: Trik Anyar Kanggo Anjing Lawas

wiwitan blogging perusahaan

Ora ana sing bisa mbantah babagan mutlak dominasi blog ing popularitas lan, sabanjure, rangking mesin telusuran. Popularitas blog asale saka metode komunikasi anyar iki sing wis berkembang ing web - luwih bisa dipersonalisasi, kurang ditapis lan asli.

Technorati lagi dilacak 112.8 yuta blog ing wektu iki kanthi ewonan blog digawe saben jam. Mbukak aplikasi sumber kaya WordPress, Blogger, utawa Typepad lan Vox nggawe blogging gampang. Ing saben perusahaan, yen ora saben departemen IT, sampeyan bakal nemokake paling ora blog wong. Iku gampang:

Tulis + Nerbitake = Blog?

Rasane gampang, bener? Mangkene cara sing tepat kanggo dianggep para konsultan pemasaran nalika mlebu organisasi lan ngrembug babagan blogging minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Perusahaan ngrembug babagan blogging kaya barang ing dhaptar cek 2008. Takon perusahaan apa dheweke blog lan sampeyan entuk "yup" sing wajib. Yen durung, takon platform apa sing dideleng lan dheweke menehi wangsulan karo "sing gratis".

Ora gampang

Yen blogging perusahaan gampang banget, kenapa akeh blog sing plummeting? Ana sawetara sebab:

  • Obrolan sing mboseni ora narik minat para pamaca.
  • Blog bisnis dadi rilis pers sing wis regurg.
  • Topik kasebut ora nyebabake komentar utawa trackback.
  • Kiriman kasebut ora duwe kapribadian lan kepemimpinan.

Singkatnya, alasan kenapa blog bisnis gagal amarga perusahaan ngganti aplikasi blog kanggo sistem manajemen konten.

Bisnis Need Pitulung!

Ana rong kunci blogging sing sukses sing ora dianggep bisnis:

  1. Strategi.
  2. Platform sing ndhukung strategi.

Sapa wae wong IT sing duwe ons akal bisa ngluncurake WordPress ing server lan menehi login menyang CEO. Iki minangka cara sing aman kanggo njamin umure blog bisnis sampeyan ringkes. Iku kaya metu lan miwiti bisnis perawatan pekarangan amarga sampeyan ngerti carane miwiti mesin rumput.

  • Entuk panguwasa lan asil mesin telusuran mbutuhake analisis bisnis sing intensif banget, para pesaing, situs web saiki lan ing papan sing sampeyan karepake.
  • Ngleksanakake platform blogging sing nuntun blogger kanthi gampang liwat proses posting, mbantu panulis sing ora teknis ngasilake konten sing dioptimalake, lan banjur kanthi otomatis ngatur konten kanggo asil telusuran maksimum (sing diputusake ing analisis lan strategi sadurunge) minangka kunci sukses blog bisnis.
  • Blogging ora sukses kanthi sewengi. Hasil blogging sing apik mbutuhake momentum lan analisis terus lan perbaikan. Kanthi blogging bisnis, aku uga nyengkuyung pendekatan tim ing endi tim kasebut mesthine kudu ngetrapake strategi lan jadwal sing komprehensif.
  • Konten ora didhukung utawa ora disetujoni dening Pemasaran. Yen ana a kurang pacelathon sing bakal ditindakake, asring amarga reresik isi dening kakang.

Strategi + Tulis + Terbitake + Optimisasi = Blog Bisnis!

Aku seneng karo WordPress lan blog iki ora bakal owah saka platform blogging kasebut. Nanging, ora ateges WordPress minangka solusi sing ideal. Ing layar 'Gawe Pos Baru', ora ana kurang saka 100 pilihan… tag, kategori, status, kutipan, trackback, komentar, ping, proteksi sandhi, kolom kustom, status postingan, postingan mbesuk…. nggrundel Mbuwang layar iki ing ngarepe sapa wae lan rada angel!

Bisnis sampeyan ora kudu ngajari pangguna babagan cara nggunakake platform blog. Sampeyan kudu bisa login kanthi bener, ngirim lan nerbitake. Ayo aplikasi rampung!

Skor Kata Kunci

Mangkene salah sawijining conto fitur hebat sing bakal ditemokake Blogging Compendium, alat kanggo mbiyantu panganggit supaya fokus ing tembung kunci lan tembung sing ana ing postingan kasebut supaya bisa dijupuk mesin telusuran.

Yen sampeyan nulis sawetara utawa akeh tembung kunci lan frase, skor bakal mudhun! Alat cilik sing apik banget sing ditulis dening kanca, PJ Hinton. Panulis disaranake nulis kanggo sing maca, nanging bisa entuk lan kapadhetan tembung kunci kanthi alat cerdas kaya iki.

kunci kata kunci layar

Alat kayata Compendium dilengkapi karo tim profesional sing mbantu sampeyan nggawe strategi, lan aplikasi sing mbantu sampeyan ngetrapake efektif ing strategi kasebut. Lan sampeyan ora butuh wong IT melu-melu! Yen sampeyan ora pengin ndeleng blog bisnis mudhun tabung, temokake wong sing bener lan entuk alat sing pas kanggo dieksekusi.

Aku seneng ngunjungi kopi karo Chris Baggott esuk iki (dheweke uga wis ngirim babagan riset babagan Blogging babagan blogging).

compendium is makarya - konsentrasi konten lan akeh lalu lintas kanggo bisnis sing wis mlebu. Maca wis melu lan bali - lan bisnis saya akeh saka asile. Minangka wektu sing nyenengake kanggo perusahaan lan tren Compendium minangka kabalikan saka tren sing wis diamati Forrester.

Pengungkapan Lengkap: Aku dadi pemegang saham ing Compendium lan kerja bareng Chris lan Ali wiwit awal. Compendium minangka teori lan obrolan papan putih ing jaman semana, nanging Chris lan tim wis ngrembug obrolan kasebut dadi perusahaan! Iki dudu teori maneh, nanging aplikasi sing ngowahi blogging bisnis.

7 Komentar

  1. 1

    Pos sing apik banget, Doug.

    Blog bisnis bisa uga bakal ilang amarga pangguna awal ora nate sinau babagan cara ngowahi pamaca blog dadi pelanggan, masalah sing umume digunakake kanggo situs web. Saiki, dheweke nyoba alat liyane.

    Aku ora mikir manawa blogging bisnis wis dites, paling ora ora akeh perusahaan sing bisa sukses. Iku amarga kepatuhan minangka masalah kaya ngono.

    Masalah kepatuhan nggawe perusahaan paling apik saka blogging. Perusahaan publik kudu ati-ati banget supaya ora nggawe pernyataan sing bisa nggawe investor bisa tuku saham. Perusahaan swasta sing dipimpin dening visioner (bisa uga blogger paling apik) ora kepengin nuduhake proses pikirane karo para pesaing.

    Dadi, sapa sing kari? Pemasaran umum lan perusahaan tingkat menengah sing ora cukup kanggo publik utawa cukup visioner kanggo ngganti jagad. Iki nyebabake blog sing mboseni sing diisi karo jaminan perusahaan lan rilis pers.

    Wangsulane? Ya, aku isih ngupayakake babagan iki. Entuk wong sing bener kanggo blog iku ora gampang. Nanging yen diwiwiti, iki sawetara tips supaya luwih gampang blogger bisnis tetep ngobong geni kasebut:

    1) njaluk pitulung. CEO bisa uga dadi wong sing sampeyan karepake ing blog, nanging dheweke ora bisa dadi prioritas. Sijine wong liya sing jaga manawa kiriman kasebut ditulis lan diunggah.

    2) gawe tanggalan editorial. Temtokake apa sing bakal sampeyan gunakake sadurunge, bukak tim legal banjur coba tulisake penulis sampeyan.

    3) tulis apa sing dibutuhake pelanggan. Bosen ana ing pikirane sing maca (utawa mripate sing ndeleng, utawa liya-liyane). Yen blog ngarahake nambah nilai nyata kanggo prospek perusahaan, bakal luwih gampang ngowahi pamaca dadi pelanggan.

    Matur suwun maneh kanggo kiriman sing apik.

    Rick

  2. 3

    Pos sing apik, kaya biasane.

    Nanging aku kepengin takon, kepiye carane sampeyan sinau babagan fitur Compendium sing sampeyan tampilake? Apa ana klien sampeyan sing nggunakake? Utawa postingan iki disponsori dening Compendium? Pancen pancen katon kaya komersial.

    Elinga, aku ora nyalahake sampeyan, lan sanajan iku pay-post, aku bakal tetep nganggep sampeyan, nanging aku kepengin banget…

    • 4

      Hi Mike,

      Ora kuwatir ing kana! Aku nyedhiyakake sawetara pambocoran ing pungkasan kiriman - Aku mbantu nggawe premis asli Compendium karo Chris Baggott lan aku dadi pemegang saham ing bisnis kasebut.

      PJ Hinton minangka pangembang ing Compendium lan (iku kebetulan) uga kanca 'semangat' Piala Bean ngendi aku nongkrong. Aku ngobrol karo PJ babagan sawetara ide kanggo mbantu blogger nulis nalika nulis - lan PJ menehi kula wawasan babagan fitur iki sing durung dirilis.

      Ali Sales duwe ide lan aku rumangsa apik.

      Doug

  3. 5

    Doh! Amarga sawetara sebab, aku ora ndeleng bagean “Full Disclosure”, aku maca ing RSS reader lan kepiye wae ora kejawab. Nuwun sewu kanggo kiriman sadurunge.

    • 6

      Ora masalah, Mike! Aku bakal mbukak kabuka karo sampeyan - lan seneng nantang. Aku nganggep 'tugasku' dadi blogger. Yen aku arep nulis tembunge, luwih becik aku bisa nyengkuyung!

  4. 7

    Blogging minangka cara sing apik kanggo perusahaan kanggo nggayuh luwih akeh wong. Iki ngidini perusahaan nuduhake sisi bisnis sing beda. Kajaba iku, mbantu nambah rangking ing mesin telusuran. Amarga blogging minangka cara sing apik kanggo nyambung karo pelanggan lan kanggo nggedhekake jaringan sosial, sampeyan kudu ati-ati lan konsisten karo blogging.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.