Napa Infografis Dadi Popular? Petunjuk: Konten, Panelusuran, Sosial, lan Konversi!

Napa Infografis Dadi Popular?

Akeh sing ngunjungi blog kita amarga gaweyan sing tetep dak enggo bareng infografis pemasaran. Cukup ... Aku tresna mau lan dheweke misuwur banget. Ana sawetara alasan kenapa infografis bisa digunakake kanthi apik kanggo strategi pemasaran digital bisnis:

  1. visual - Setengah otak kita ditrapake kanggo sesanti lan 90% informasi sing disimpen minangka visual. Ilustrasi, grafik, lan foto minangka media kritis kanggo komunikasi karo panuku. 65% saka populasi yaiku sing sinau visual.
  2. memory - Pasinaon wis ditemokake , sawise telung dina, pangguna mung duwe 10-20% informasi sing ditulis utawa sing diucapake nanging meh 65% informasi visual.
  3. Transmission - Otak bisa ndeleng gambar sing suwene mung 13 milidetik lan mripat kita bisa ndhaptar 36,000 pesen visual saben jam. Kita bisa ngerteni a pemandangan visual kurang saka 1/10 detik lan visual yaiku diproses 60,000X luwih cepet ing otak tinimbang teks.
  4. search - Amarga infographic biasane digawe saka siji gambar sing gampang diterbitake lan dituduhake ing saindenging web, mula ngasilake backlink sing nambah popularitas lan pungkasane rangking kaca sing sampeyan nerbitake.
  5. Panjelasan - Infographic sing dirancang kanthi apik bisa njupuk konsepsi sing angel banget lan nerangake kanthi visual marang sing maca. Bedane antarane entuk dhaptar arah lan nyatane ndeleng peta rute.
  6. directions - Wong sing ngetutake arah kanthi ilustrasi luwih apik 323% tinimbang wong sing ngetutake tanpa ilustrasi. Kita sinau visual!
  7. iklan - Infographic sing dirancang kanthi apik nggabungake merek bisnis sing ngembangake, nggawe kesadaran merek kanggo organisasi sampeyan ing saindenging web ing situs sing relevan sing dituduhake.
  8. engagement - Infographic sing apik banget luwih apik tinimbang blok teks. Wong asring bakal mindai teks nanging pancen fokus ing visual ing sawijining artikel, menehi kesempatan sing apik kanggo narik kawigaten infographic sing apik.
  9. Nginep-Wektu - Pengunjung sing ninggali situs sampeyan biasane lunga sajrone 2-4 detik. Kanthi jangka wektu sing cendhak kanggo mbujuki pengunjung supaya bisa mlaku-mlaku, visual lan infografis minangka pilihan sing luwih apik kanggo njupuk eyeballs.
  10. Andum - Gambar dituduhake ing media sosial luwih saka nganyari teks. Infografis disenengi lan dituduhake ing media sosial 3 kaping luwih tinimbang jinis konten liyane.
  11. Repurposing - Pemasar sing nggawe infographic sing apik bisa nggawe grafis kanggo slide ing presentasi penjualan, studi kasus, kertas putih, utawa malah nggunakake kanggo nggawe video panjelasan.
  12. mata uang - Saben infographic sing apik banget mbukak wong liwat konsep lan mbantu dheweke menyang ajak-ajakan. Pemasar B2B pancen seneng karo infografis amarga bisa menehi masalah, solusine, bedane, statistik, testimoni, lan ajakan tumindak kabeh ing siji gambar!

Uga nggawe infografis dhewe kanggo situsku lan klien, aku mesthi nggoleki web sing nggoleki infografis kanggo dilebokake ing kontenku. Sampeyan bakal gumun yen kinerja konten sampeyan karo infographic wong liya ing artikel sampeyan… lan kalebu nalika sampeyan ngubungake maneh (sing mesthi sampeyan lakoni).

Infographic sing paling anyar sing dakkirim kanggo klien yaiku infographic ing nalika bayi njaluk untu kanggo dokter gigi sing nglayani bocah ing Indianapolis. Infographic minangka hit populer lan kaca tujuan paling dhuwur sing saiki ana ing situs kasebut, kanthi luwih saka setengah kunjungan ing situs sing mentas diluncurake.

kontak DK New Media kanggo Infographic

Statistik Infographic 2020

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hai Douglas. Aku seneng karo artikel sampeyan! Akeh stats sing menarik babagan alat iki kanggo visualisasi data sing saya populer. Aku ora bisa mikir cara sing luwih apik kanggo nduduhake efisiensi infografis tinimbang nggunakake. Aku ngandelake konten sampeyan kanggo nulis kiriman ing Medium, ing ngendi aku nyebutake sampeyan. Aku ngira sampeyan pengin ngilangi: https://medium.com/inbound-marketing-clinic-at-nyu/61033a96ea78. Karinne

  3. 5
  4. 6

    Aku butuh meh kabeh informasi iki kanggo tugas ing sekolah. Informasi sing apik banget,
    Pak Douglas.
    Dadi, yen sampeyan kepengin ngerti umure, aku mung umur sewelas taun lan aku wis seneng banget karo informasi iki. Pakaryan sing apik, Pak Douglas !!!!!!!!!!!!!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.