Napa aku ing BlogBurst?

Aku yakin kontenku dudu kanggo sapa wae, nanging blogku tetep maju. Matur nuwun kanggo Jim sing malah nelpon aku ngelingi aku mlebu menyang 4,000 paling dhuwur ing Technorati.

Saka Blogburst: Entuk Blog Apik? Ya, dakkira iya.

Kita nyelehake blog kaya sampeyan ing situs media utama. Ora… sejatine sampeyan ora.

Statistik BlogBurst

Sapa wae sing entuk asil karo layanan iki?

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.