Sapa sing Mbayar Sampeyan?

customer

Kadhangkala, kita lali yen pungkasane dibayar dening para pelanggan. Tom Peters duwe postingan apik babagan GM saka insider GM, Mike Neiss:

"Lah, aku rumangsa ora apik karo kanca lan kanca ing [GM]. Nanging aku ora karuan karo dheweke. Dheweke lali desain, dheweke lali karo pelanggan, dheweke lali karo p & p, dheweke lali dadi perusahaan [mobil]. Pati kasebut jelas dadi pilihan. Ora minangka gejala ekonomi kita, nanging pilihan sing digawe ing ruang rapat ing [GM]… Iki gasp terakhir saka perusahaan sing tenggelam.

"Pangarep-arepku yaiku supaya bisa dadi studi kasus kanggo kabeh organisasi sing pengin dadi gedhe kaya [GM]. Sing gedhe mung nabrak luwih angel. ”

Ganti [GM] karo bisnis sampeyan lan [mobil] karo industri sampeyan. Ana sing padha?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.