Sampeyan Ngirim Email Kanggo Sapa?

bagan 5

Kanca ngirim pesen babagan aku babagan layanan menarik kanggo nambah informasi demografi, tuku lan geografis kanthi dhaptar email sampeyan diarani Mesin Sambungan. Layanan iki ngidini sampeyan nambah kode hash menyang dhaptar email supaya alamat email sampeyan aman. Sampeyan ngunggah kode hash (kunci sing dienkripsi sing ditrapake menyang alamat email unik) menyang layanan kasebut lan nambah data kasebut.

mesin sambungan

Umume para pemasar email mung kepengin liyane pelanggan, nanging ora nggatekake relevane saka iku pelanggan. Kumpulan lan jeblugan minangka metodologi lawas lan biasane ngilangi email sampeyan lan ngasilake luwih akeh keluhan, batal langganan lan klik-tayang murah lan konversi. Ngenali demografi sing duwe melu karo sampeyan bakal ngidini sampeyan metu saka blasting lan miwiti misahake dhaptar sampeyan. Kanthi ngatur pesen sing bener menyang pelanggan sing bener, sampeyan bakal bisa nambah konversi sing signifikan.

bagan 5

Kita nggunakake kode hash email sing aman, ndhelik kanggo cocog karo pelanggan kanthi luwih saka 50 milyar poin data nyata lan langsung nggawe profil rinci babagan basis pelanggan. Cukup upload kode hash lan sawetara menit sampeyan bakal duwe wawasan rinci babagan pelanggan kalebu demografi, minat, prilaku tuku, lokasi lan liya-liyane. Saka ing Mesin Sambungan Situs.

Katon yen Connection Engine ngluncurake kabeh lonceng lan wisel lan nggawe iki cara sing gampang kanggo nambah data. Aku seneng tenan yen masarakat nggawe layanan iki gampang kaya iki! Telpon kanggo nyoba gratis.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.