Enablement Sales

Whitepaper: Kepiye Prospek Otomasi Ngunggahake Tarif Konversi

Anyar diunggah menyang Perpustakaan Whitepaper (didukung dening PaperShare) minangka publikasi sing dirancang lan dikembangake kanggo Salesvue dening kita agensi. Whitepaper diarani, Napa Sampeyan Perlu Proses Prospek Penjualan.

Salesvue fokus manungsa waé ing ngisor corong penjualan. Kanggo perusahaan sing duwe proses sales outbound, mula bakal digawe petunjuk kanggo staf sales supaya bisa diterusake.

sales-corong-salesvue

Masalah sing digambarake dening Salesvue yaiku mayoritas bisnis ninggalake akeh dhuwit ing meja amarga sawetara sebab:

  1. Tim adol ora duwe proses otomatisasi prospek penjualan sing nggawe dheweke bisa ngasilake kegiatan kanthi prospek sing ana.
  2. Tim penjualan asring duwe aturan ora rasional sing mandheg nelpon prospek banget.
  3. Tim penjualan asring mandheg ngundang kesempatan kontrak paling duwe bathi lan paling gedhe kanthi mungkasi kontak karo prospek utama.

Salesvue nemokake manawa klien bisa nambah kegiatan nganti 50% lan konversi minimal 20% nalika otomatisasi prospek ditrapake karo tim penjualan. Mangkene kaya nomer kasebut:

algoritma prospek

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web