Putih Topi Monster saka SEO

topi putih seo

Seneng banget yen bisa ndeleng sawetara humor sing digunakake ing sawetara infografis. Lan luwih apik yen ndeleng industri sing meksa nindakake praktik SEO sing hebat. Aku wis ngomong kaya ngono SEO wis mati lan infographic iki ngomong kanthi ora langsung. Kasunyatane yaiku yen sampeyan duwe platform solid sing nampilake konten sampeyan kanthi tepat, SEO minangka bagean sing gampang saka persamaan ... sing angel yaiku nulis konten sing apik sing bakal dituduhake para pamirsa.

Infographic saka Smuggecko iki nuduhake saben komponen… alias monster… ing strategi SEO lan cara kerjane supaya konten sampeyan paling bisa dimanfaatake.

monster topi putih

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Looking nerusake kanggo ndeleng ala, banget! Dadi manawa kanggo nambah monsters sing ngedol SEO nanging pancene backlinking ora sadar menyang klien. Wong-wong kuwi pancen ngobong aku!

  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.