Nalika Sampeyan Nedha bengi lan Nonton TV, Kita Nggawe Bisnis

akhir minggu wiwitan1

Pungkasan minggu iki, 57 wirausahawan wis ngupayakake miwiti pitu bisnis anyar. Saka alat piranti lunak lan media sosial nganti meja laptop portebel, ide-ide kasebut mulai bisa ditemokake.

Lan yen sampeyan kepengin weruh kepiye kabeh kedadeyan, lan apa sing bakal diadili para hakim (kalebu Douglas Karr) pikirake babagan ide bisnis, gabung karo jejaring lan presentasi pungkasan ing dina Minggu wengi: http://www.eventbrite.com/event/851407583

One comment

  1. 1

    Salah sawijining perusahaan sing lagi dikerjakake diarani eatdrinkit. Kita bakal tekan eatdrink.it lan sampeyan bisa ngetutake @eatdrinkit. Terus nonton, kita bakal mbukak info luwih lengkap nalika nyedhaki lapangan ing dina Minggu. Aku seneng ndeleng sampeyan ing lapangan supaya sampeyan bisa milih digunakake. Aku mikir sampeyan bakal seneng karo apa sing kita lakoni!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.