Endi Konten?

Bengi iki aku ngeklik link artikel lan nambah situs iki. Apa ana warta ing kaca iki ing endi wae? (Ana… Aku wis nyorot warna abang). Iki pancen konyol! Sapa sing pengin maca kaca iki? Ana pariwara, sumunar, mobil obah, divs ngambang… pancen lucu. Ora ana sebab kenapa aku ora mbukak situs kasebut. Aku ora bisa nemokake konten sing bisa diwaca!

Iki minangka gangguan kanggo reporter sing jelas ngenteni sawetara artikel (sing ora dakwaca). Aku ora bisa mikir babagan sing padha ... bisa uga nonton acara TV 3 menit kanthi pariwara 27 menit.

Business Week

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju babar blas. Aku dadi kepengin weruh nalika ndeleng situs kaya ngono yen lagi golek dhuwit pariwara utawa pamaca. Secara pribadi ing situs kaya ngono, dakwujudake misi ora klik ing pariwara apa wae.

    Minangka blogger, kita berjuang kanthi cara "mewah" kanggo dilebokake ing blog kita. Aku wis miwiti fitur anyar ing blogku ing pungkasan minggu aku ngirim ringkesan situs web sing nyebutake The Imus Show. Bojoku lan Liz minangka Blog Sukses nganggep mboseni lan kudu dibuwang sethithik. Nanging aku sengit kanggo mateni wong sing mung golek informasi, dudu grafis sing mewah. Ora bakal mbantu aku ora duwe balung kreatif ing awak nalika nggawe barang seni.

    Terusake kiriman. Aku seneng karo blogmu.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.