Endi Konten?

Bengi iki aku ngeklik link artikel lan tatu ing situs iki. Apa ana sawetara warta ing kaca iki nang endi wae? (Ana… Aku wis disorot abang). Iki pancen ora masuk akal! Sapa sing pengin maca kaca iki? Ana iklan, kelip-kelip, mobil obah, div ngambang… pancen konyol. Ora wonder kok aku ora pindhah menyang situs iki. Aku ora bisa nemokake isi kanggo maca!

Iki ngrugekake kanggo wartawan sing jelas ngenteni sawetara wektu ing artikel (sing ora dakwaca). Aku malah ora bisa mikir sing padha… mbok menawa nonton acara TV 3 menit karo 27 menit saka iklan.

Minggu bisnis