Endi Miwiti Wiwitan?

pendanaanAna sawetara kaluwihan luar biasa kanggo miwiti perusahaan ing Indiana. Kepemimpinan wirausaha minangka jaringan ketat wong sing dipercaya lan kabukten. Aku wis ngomong babagan Indiana lan Indianapolis minangka lokasi utama perusahaan kanggo miwiti bisnis. Masarakat pancen pendhidhikan lan rajin kerja. Real estate isih dadi salah sawijining pasar paling stabil ing kabeh negara.

Yen aku bakal miwiti bisnis, Indianapolis minangka papan sing dakkarepake! Real Estate komersial ora larang lan pamrentah negara lan lokal kalebu bisnis pro-bisnis.

Apa cukup kanggo miwiti bisnis?

Miwiti bisnis mbutuhake pendanaan. Apa Indiana duwe?

The Dana Abad 21 fokus ing usaha wirausaha sing nduwe potensi pasar kanggo komersialisasi teknologi inovatif.

Sawetara pangritik ujar manawa, sanajan piranti lunak lan teknologi katon paling akeh tenaga kerja, teknologi bio kasebut entuk dana sing paling akeh. Siji alasan bisa uga yaiku koneksi lokal sing duwe teknologi biologis ing sistem Universitas. Muga-muga ora kaya ngono - muga-muga dana iki bakal entuk ide kanthi kesempatan sing paling gedhe.

Ing njaba Dana Abad 21, ora ana akeh pilihan. Pendanaan pribadi duwe kauntungan tinimbang pendanaan Venture Kapitalis amarga biasane ora nganggo strings. Nanging, pendanaan pribadi terus nyusup menyang wirausahawan lokal sing wis mbiayai startup liyane… lan mbiayai… lan mbiayai… lan mbiayai. Rasane kaya kabeh wong terus bali menyang arah sing padha terus-terusan.

Negara bagian Indiana duwe 2 miliarder. Ana kanca sing ngandhani saiki yen Orange County, California duwe 8 miliarder regane luwih saka 28 milyar dolar. Bedane cukup beda, lan mesthine nyebabake kemampuan kanggo startup lokal entuk pendanaan.

Dadi - pitakonane ora mesthi papan sing paling apik kanggo miwiti wiwitan. Pitakon bisa uga ana ing endi ana dana kanggo dana pambuka sampeyan! Sampeyan bisa uga wayahe nandur modal luwih akeh ing dana Abad 21 yen sampeyan pengin tetep wirausaha tetep urip ing kene kanthi lokal!