Endi Miwiti Wiwitan?

pendanaanAna sawetara kaluwihan luar biasa kanggo miwiti perusahaan ing Indiana. Kepemimpinan wirausaha minangka jaringan ketat wong sing dipercaya lan kabukten. Aku wis ngomong babagan Indiana lan Indianapolis minangka lokasi utama perusahaan kanggo miwiti bisnis. Masarakat pancen pendhidhikan lan rajin kerja. Real Estate isih dadi salah sawijining pasar paling stabil ing kabeh negara.

Yen aku bakal miwiti bisnis, Indianapolis minangka papan sing dakkarepake! Real Estate komersial ora larang lan pamrentah negara lan lokal kalebu bisnis pro-bisnis.

Apa cukup kanggo miwiti bisnis?

Miwiti bisnis mbutuhake pendanaan. Apa Indiana duwe?

The Dana Abad 21 fokus ing usaha wirausaha sing nduwe potensi pasar kanggo komersialisasi teknologi inovatif.

Sawetara pangritik ujar manawa, sanajan piranti lunak lan teknologi katon paling akeh tenaga kerja, teknologi bio kasebut entuk dana sing paling akeh. Salah sawijining sebab bisa uga sambungan lokal sing duwe teknologi biologis ing sistem Universitas. Muga-muga ora kaya ngono - muga-muga dana iki bakal entuk ide kanthi kesempatan sing paling gedhe.

Ing njaba Dana Abad 21, ora ana akeh pilihan. Pendanaan pribadi duwe kaluwihan tinimbang pendanaan Venture Kapitalis amarga umume ora kalebu strings. Nanging, pendanaan pribadi terus nyusup menyang wirausahawan lokal sing wis mbiayai startup liyane… lan mbiayai… lan mbiayai… lan mbiayai. Rasane kaya kabeh wong terus bali menyang arah sing padha terus-terusan.

Negara bagian Indiana duwe 2 miliarder. Ana kanca sing ngandhani saiki yen Orange County, California duwe 8 miliarder regane luwih saka 28 milyar dolar. Bedane cukup beda, lan mesthine nyebabake kemampuan kanggo startup lokal entuk pendanaan.

Dadi - pitakonane ora mesthi papan sing paling apik kanggo miwiti wiwitan. Pitakon bisa uga ana ing endi ana dana kanggo dana pambuka sampeyan! Sampeyan bisa uga wayahe nandur modal luwih akeh ing dana Abad 21 yen sampeyan pengin tetep wirausaha tetep urip ing kene kanthi lokal!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Sampeyan ujar paling apik Douglas. Lunga menyang endi dhuwit. Kanggo umume startup, dhuwit kalebu calon investor sampeyan.

    Yen sampeyan mbukak perusahaan SaaS, sampeyan bakal luwih golek dana ing Silicon Valley, Boston, Austin utawa Boulder.

    Yen sampeyan mbukak wiwitan energi surya, bisa uga Phoenix dadi papan sing cocog.

    Sawise sampeyan siyap lan mbukak lan duwe pelanggan sing mbayar, sampeyan kudu mbukak kantor lokal ing ngendi klien sampeyan. Dakkira Wal Mart kudu para pemasok duwe kantor daerah sing cedhak karo kantor pusat.

  3. 3

    Doug,
    Indiana ngomong babagan kepenginan dadi lingkungan sing ramah wiwitan. Nanging tumindak kasebut ora ndhukung iki. Dana Abad 21 minangka bagean cilik lan wiwitan sing apik. Nanging, sumber daya liyane kayata pendanaan usaha, pimpinan eksekutif, lan liya-liyane uga dibutuhake. Muga-muga bisa uga ana sing owah, nanging Indiana kayane konservatif dadi wirausaha saiki. Mbok gembong lagi obah kanggo ngganti iki.
    Cheers,
    j

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.