MarketerHire: Entuk Nyewa Marketer Freelance Vetted

MarketerHire - Nyewa Pemasar lepas

Taun iki dadi tantangan kanggo akeh organisasi. Sanajan anekdot, telung tren sing dakwaca yaiku:

  1. transformasi digital - fokus sadurunge ing pengalaman pelanggan eksternal wis ganti dadi otomatisasi internal lan integrasi karo organisasi gedhe amarga nyuda staf lan biaya.
  2. Tim Remote - amarga ganti kerja saka omah nalika pandemi, perusahaan wis ngganti ideologi kanggo makarya saka omah lan luwih mbukak kerja tim adoh.
  3. Kontraktor Bebas - perusahaan gedhe nambahake staf full-time karo kontraktor lan profesional pemasaran offshore. Saka "CMO for Hire" nganti desainer grafis… kontraktor dadi bagean penting ing saben perusahaan.

Endi Golek Freelancer Marketing

Sanajan ana akeh situs online kanggo nemokake bakat, ana sawetara sumber daya sing bisa mbantu mriksa lan ngatur bakat sing sampeyan kontrak. Uga, umume layanan mbutuhake jadwal rekrutmen lan kontrak sing akeh lan biaya mandap sanajan tingkat kegagalan sing signifikan.

5ec71a20f8175a0199bcab71 logo 1

MarketerHire minangka layanan kanggo nyewa bakat sadurunge wis diuji supaya organisasi sampeyan bisa nambah pemasar sing wis kabukten menyang tim sampeyan kurang saka seminggu! Dheweke nawakake biaya perekrutan sing murah, ora ana biaya penghentian, lan duwe tingkat kegagalan sing murah banget kanggo nyewa sumber jam, paruh, utawa sumber daya full-time.

Kepiye MarketerHire Vets Marketers

MarketerHire duwe proses skrining freelancer sing ketat lan dadi pemasar dhewe - mula padha golek ahli sing wis kabukten kanthi semangat lan semangat. Atusan pemasar aplikasi saben wulan, nanging MarketerHire mung nyewa kurang saka 5%. Dheweke:

  • Rekrut Pemain Paling Dhuwur - padha ngawasi klompok Facebook, forum, lan LinkedIn kanggo ngenali lan verifikasi bakat.
  • Review Skill Ing Jero - dheweke nyinaoni pengalaman profesional, umpan balik klien, lan conto kerja uga penilaian khusus katrampilan.
  • Wawancara Video - kanggo nganilai katrampilan komunikasi, mikir kritis, lan profesionalisme.
  • Proyek Tes - sawise ditampa, calon ditugasake proyek tes kanthi skenario nyata kanggo nduduhake kompetensi, tuntas, profesionalisme, lan integritas.
  • Terus Keunggulan - kinerja ditinjau karo klien saben 2 minggu kanggo njamin layanan lan komunikasi sing berkualitas.

Proses MarketerHire

Sampeyan bakal mitra karo manajer pemasaran liwat kabeh proses. Dheweke bakal ngrembug babagan proyek sampeyan, mbantu nemtokake apa sing sampeyan butuhake, lan cocog karo sampeyan karo para pemasar. Sawise ngrekrut, dheweke bakal mriksa manawa standar kita dhuwur bisa dipenuhi.

Proses kanggo MarketerHire cepet lan rapi:

  1. Nggambarake proyek sampeyan - Marang MarketerHire babagan proyek sampeyan. Apa sampeyan nggoleki ahli saluran siji utawa kanggo nggawe tim multi-saluran? MarketerHire bakal gawe jadwal telpon kanggo sinau luwih lengkap babagan proyek sampeyan lan entuk pemahaman sing luwih lengkap babagan kebutuhan sing pas.
  2. Ketemu pemasar sing sampurna - Sawise manajer pemasaran ngerti proyek sampeyan, dheweke bakal nggoleki jaringan pemasar kanggo nemokake match sing cocog. Kandhani manawa sampeyan seneng karo pemasar sing disaranake lan kita bakal gawe jadwal telpon intro supaya sampeyan bisa ketemu lan mriksa proyek kasebut. Yen sampeyan ora yakin babagan freelancer, dheweke bakal nyiyapake intro liyane.
  3. Miwiti proyek sampeyan - Sawise sampeyan nyetujoni pemasar, dheweke bakal siyap miwiti proyek kasebut lan nggabungake karo tim sampeyan. Manajer sampeyan bakal mriksa saben rong minggu. Yen alasan sampeyan ora seneng karo pemasar, dheweke bakal cocog karo sampeyan karo sing anyar.

Ora ana postingan kerja, ora wawancara, ora ngelu ... coba MarketerHire dina iki Peran sing kasedhiya kalebu pemasar Amazon, pemasar merek, Kepala Petugas Pemasaran, pemasar konten, pemasar email, pemasar pertumbuhan, pemasar SEO, pemasar telusuran sing mbayar, pemasar media sosial, lan pemasar media sosial sing mbayar.

Nyewa Pemasar Ndhaptar minangka Freelancer

Pengungkapan: Aku nggunakake MarketerHire link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.