Ngendi aku nyelehake Blog Perusahaan?

Depositphotos 26743721 s

cbdDina Jumuah, sawise konferensi regional, ana sawetara jaringan sing hebat lan aku takon akeh pitakon.

Aku mbesuk supaya presentasi luwih dawa maneh, lan muga-muga bisa dadi luwih interaktif - kayane ana penasaran saka bisnis lokal babagan kepiye jaringan sosial lan blogging bisa mbantu bisnis luwih akeh.

Salah sawijining pitakon sing paling umum yaiku nambah blog ing situs brosur perusahaan. Kaping pisanan dakkandhani manawa ora bakal menehi saran Ganti situs brosur sampeyan kanthi blog - Aku yakin kekuwatan merek, pemasaran, lan kehadiran web sing diatur kanthi alami.

Perusahaan bakal entuk manfaat saka tambahan blog perusahaan, yen idin sumber (wektu lan bakat) lan ijin perusahaan (transparansi). Pitakonane yaiku kepiye blog perusahaan kudu dilebokake menyang situs web perusahaan.

Apa aku kudu nggabungake blog menyang situs perusahaanku utawa dadi host ing papan liya?

Garis ing ngisor: Nggabungake blog menyang situs web perusahaan kudu njaga integritas karo merek perusahaan. Ora ateges sampeyan ora bisa guyon utawa nulis kanthi transparan… iku tegese wong bakal nggandhengake konten karo perusahaan sampeyan tinimbang karo karyawan sing nulis.

Nulis babagan kulawarga, agama, utawa politik utawa nyala-nyala (nulis kanthi negatif) ing topik tartamtu bakal langsung nyebabake perusahaan sampeyan ngerti. Sampeyan kudu nggunakake sawetara prudence editorial kanggo nglindhungi perusahaan utawa merek sampeyan.

Yen blog sampeyan dianakake kanthi kapisah, luwih saka merek pribadi lan bisa menehi kebebasan tambahan kanggo nulis. Aku ora bakal ngandhani sampeyan supaya milih sing siji - sing liyane gumantung karo sampeyan sing pengin diumumake menyang publik. Kanthi blog perusahaan, sampeyan kudu terus takon marang sampeyan, "Apa iki pesen sing dakkarepake karo perusahaan kita?"

ana mupangate mesin telusuran lan pangguna bisa nguntungake kanthi misahake blog kanthi internal saka situs web perusahaan. Klien lan prospek saiki wis mulai sinau ing blog perusahaan lan nggoleki.

Yen sampeyan nggoleki "Blog Jeneng Perusahaan", apa blog perusahaan bakal dadi asil? Blog karyawan? Pelanggan sing ora seneng? Coba coba delengen! Iki minangka asil telusuran sing kudu sampeyan duwe (lan bisa kanthi gampang).

Kepiye Cara Nggabungake Blog ing Situs Perusahaan?

Cara paling gampang kanggo nggawe blog perusahaan sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan yaiku nemokake ing subdomain blog utawa subdirektori. Keunggulan "blog" ing URL bakal mesthekake yen diindeks kanthi tepat karo Mesin Telusuran:

Nggabungake Blog Perusahaan sampeyan

Yen jarene, gunakake blog perusahaan ing kaca situs sampeyan! Aku ora bakal nampilake kiriman blog kanthi acak ing kaca ngarep, nanging luwih becik nampilake tautan, kutipan tinulis, lan gambar pangarang sing jelas ing kaca ngarep ing area konten dhewe nalika tulisan ditulis.

Mesin telusuran ora bakal ngukum sampeyan (duplikat konten) kanggo kutipan - nanging sampeyan bisa entuk manfaat saka konten sing terus diowahi ing kaca ngarep.

Cathetan: Nambahake foto sampeyan dhewe kudu dadi syarat ing blog apa wae. Nyedhiyakake visual kanthi jelas yen iki konten sing ditulis dening individu lan ora nganggo skrip liwat proses editorial pemasaran utawa hubungan masyarakat. Oh… lan priksa manawa ora skrip liwat proses editorial pemasaran utawa hubungan masyarakat - ora bakal ana sing nggatekake.

Sampeyan bisa nggabungake solusi open source gratis kaya WordPress (Adhedhasar Linux) utawa Blogging ASP.NET solusi kanggo direktori lan database 'blog' dhewe ing situs sampeyan, nanging njaga gaya mulus liwat tema khusus sing nggabungake gaya situs perusahaan sampeyan.

Yen perusahaan sing luwih gedhe, sampeyan bisa uga pengin golek solusi blogging perusahaan kanggo ngatur konten lan ngatur kanthi maksimal pinemu nganggo mesin telusuran.

Waca liyane babagan Blogging Perusahaan: