7 Tandha Sampeyan Ora Perlu Server Iklan

Apa sampeyan butuh Server Ad?

Umume panyedhiya teknologi iklan bakal nyoba nggawe sampeyan yakin yen sampeyan butuh server iklan, luwih-luwih yen sampeyan jaringan iklan kanthi volume dhuwur amarga iku sing pengin didol. Iki minangka piranti lunak sing kuat lan bisa ngoptimalake pangukuran kanggo jaringan iklan tartamtu lan pemain teknologi liyane, nanging server iklan dudu solusi sing pas kanggo kabeh wong ing saben kahanan. 

Sajrone 10+ taun kerja ing industri, kita wis mikir babagan akeh bisnis sing entuk server iklan sanajan pancen ora butuh. Lan umume, biasane mesthi ana sebab sing padha. Dadi, aku lan tim wis nyepetake dhaptar dadi pitung pratandha kenapa sampeyan kudu mikir alternatif kanggo solusi server iklan.

  1. Sampeyan ora duwe sambungan kanggo tuku utawa adol lalu lintas

Server iklan menehi teknologi sing dibutuhake kanggo nggawe kampanye lan cocog karo penerbit menyang pengiklan kanthi kahanan spanduk-menyang-panggonan sing wis disetel kanthi manual. Iki ora menehi penerbit lan pengiklan dhewe. Yen sampeyan durung duwe akses menyang mitra pasokan lan panjaluk sing cukup, ora ana artine sampeyan mbayar solusi piranti lunak sing mbantu sampeyan ngatur koneksi kasebut.

Nanging, sampeyan kudu nemokake platform tuku media mandhiri sing nyedhiyakake mitra sing wis disetel kanggo lalu lintas dagang utawa nggarap jaringan iklan kanggo ngoptimalake kabutuhan tuku media. Jaringan iklan sing sampeyan mitra duwe sambungan sing dibutuhake kanggo dagang volume sing luwih dhuwur, mula mung sing bakal entuk manfaat saka fitur server iklan sing bisa ngatur sumber lan permintaan sing dikarepake kanthi gampang.

  1. Sampeyan lagi golek solusi layanan lengkap

Yen sampeyan lagi golek solusi sing ngidini sampeyan mandheg mbuwang wektu lan sumber daya kanggo nawakake iklan manual, luwih becik konsultasi karo agensi iklan. Yen sampeyan milih nggunakake server iklan, sampeyan bakal entuk pitulung karo piranti lunak ing tahap onboarding lan sampeyan bakal ngrasakake pengalaman nglayar iklan sing luwih bisa diatur lan bisa disesuaikan tinimbang sing bisa ditemokake karo solusi hibrida utawa outsourcing, nanging ora bakal bisa ngumbah tangan saka iklan manual sing wis rampung.

Apa sing bakal ditindakake server iklan kanggo sampeyan yaiku ngoptimalake bathi kanggo mbuwang iklan (ROAS) kanthi analitik transparan lan target sing bisa disesuaikan ing platform manajemen swalayan, nanging sampeyan isih kudu nandur modal wektu lan energi kanggo ngatur koneksi lan kampanye.

  1. Sampeyan ora siyap kanggo omah-omah lengkap

Server iklan kanthi label putih tegese sampeyan duwe kepemilikan lengkap saka platform, ngidini sampeyan nggawe kampanye kanthi total lan mandheg mbayar biaya kanggo wong tengah. Sing apik kanggo wong sing siyap nggawa solusi ad-service ing omah, nanging kanggo wong liya, kustomisasi lan efisiensi biaya bisa uga ora dadi prioritas.

Yen sampeyan lagi nggunakake swalayan DSP utawa platform pariwara liyane lan sampeyan seneng karo solusi hibrida, bisa uga ora siyap nggawa iklan ing omah. Outsourcing sawetara tanggung jawab kasebut menyang pihak katelu bisa uga menehi mupangat jangka pendek kanggo wong sing ora menehi hasil kanthi volume dhuwur. Nanging, jaringan sing siyap ngatasi 100% kampanye lan koneksi bakal entuk manfaat luwih saka ngatur platform sing bisa disesuaikan dhewe.

  1. Sampeyan nyedhiyakake kurang saka 1 yuta kesan saben wulan

Model rega server iklan biasane adhedhasar jumlah kesan sing sampeyan lakoni saben wulan. Wong-wong sing nyedhiyakake kurang saka 10 yuta kesan bisa nemokake paket dhasar, nanging yen volume luwih sithik, sampeyan kudu nimbang apa regane, apamaneh kerumitan server iklan canggih bisa uga kakehan kabutuhane

  1. Sampeyan mbutuhake alat sederhana kanthi mung sawetara fitur penting

Yen sampeyan durung nate nggunakake server iklan, akeh fitur lan opsi sing akeh banget. Platform penyajian iklan modern asring nawakake luwih saka 500 fitur kanggo nargetake, analitis, optimalisasi, pelacakan konversi, lan manajemen sing luwih efisien ing umum. Sanajan umume kaya tambah-tambah, sawetara pangguna ndeleng fitur kasebut minangka kekurangan amarga wektu sing dibutuhake kanggo nguasai lan wiwit nggunakake. Yen volume perdagangan iklan sampeyan ora mbutuhake solusi sing luwih maju, sampeyan bisa uga kudu mikir alat sing luwih gampang.

Nanging, yen ora ana pratandha liyane ing dhaptar iki sing ditrapake kanggo sampeyan lan sampeyan mikir sampeyan wis siyap kanggo solusi sing luwih bisa disesuaikan lan efektif kaya server iklan, sampeyan ora ngindhari kerumitan kasebut supaya ora wedi. Profesional sing duwe pengalaman bisa sinau kanthi cepet babagan fungsi lan entuk bathi saka fitur optimasi kampanye.

  1. Sampeyan pengin tuku lalu lintas kanthi program

Server iklan minangka alat sing sampurna kanggo tuku media langsung, nanging dudu solusi program. Yen sampeyan pengin tuku kanthi program, platform sisih panjaluk minangka solusi sing luwih apik kanggo kabutuhan. Sampeyan bisa entuk DSP label putih lan ngatur kanthi cocog karo kebutuhan bisnis sampeyan. Kanthi RTB penawar utamane, platform sisih permintaan ngidini sampeyan tuku kesan kanthi otomatis lan nyata.

  1. Sampeyan ora pengin entuk luwih

Iki minangka kasus langka, nanging bisa uga ana sawetara bisnis sing durung siyap nambah penghasilan. Nganyarke solusi piranti lunak sampeyan mbutuhake onboarding lan latihan sing ekstensif sing durung siap dileksanakake. Yen sampeyan kepenak karo penghasilan lan tingkat optimalisasi ing operasi dagang saiki, sampeyan bisa uga ora milih nandur investasi ing wektu iki. Tanpa motivasi kanggo tuwuh utawa efisiensi, ora ana alesan kanggo tuku server iklan.

Apa ana sing ditrapake kanggo sampeyan?

Yen salah siji utawa luwih saka pratandha iki cocog karo sampeyan, bisa uga durung waktune sing pas kanggo sampeyan investasi ing server iklan. Nanging, yen ora ana tandha-tandha kasebut sing ditrapake kanggo sampeyan, bisa uga saiki wayahe luwih jero golek mupangate server iklan. Server iklan minangka alpha lan omega pariwara, lan bisa ngalahake platform penayangan iklan liyane babagan kustomisasi, efisiensi biaya, lan manajemen sing disesuaikan karo kebutuhan bisnis sampeyan. 

Entuk Uji Coba Epom Ad Server Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.