Kapan SEO Regane $ 100 Yuta?

carane-regane-seo.pngNganti saiki, aku ora yakin yen wis nemokake whitepaper sing luwih rinci babagan ngukur nilai optimisasi mesin telusuran nganti maca Whitepaper iki, Cara Value SEO. Ana sawetara situs liyane sing nggawe whitepaper sing padha, nanging iki pertama kaline aku nerangake manawa ana wong sing duwe MBA ngerti.

Dokumen kasebut mbukak para pamiarsa, kanthi nggunakake spreadsheet lan alat gratis sing kasedhiya saka Google, kanggo nganalisa lan ngetung nilai peringkat. Sing kalebu ing whitepaper yaiku:

  1. Regane SEO minangka Analisis Komp
  2. Annual Nilai Peringkat Google Kaca Pertama
  3. Annual Nilai Peringkat Kaca Pertama Saindhenging Kabeh Mesin Telusuran
  4. Annual Regane Long-Tail Peringkat Turunan
  5. Regane Organik Jangka Panjang Rankings
  6. Ngitung Nilai Saiki saka Peringkat Kaca Pertama

Apa sampeyan kepingin weruh apa regane taunan Peringkat Google Kaca Pertama kanggo istilah sing kompetitif banget Asuransi Kesehatan? Piye iki $ 7,471,194 muni? Nanging, iku regane regane kanggo bid lan menang cukup pariwara kanggo entuk jumlah kunjungan sing padha saben taun (840k $ 8.90 saben klik). Ing Nilai Saiki Net Lima Taun mindhah nomer kasebut meh $ 100,000,000. (Sampeyan kudu maca whitepaper kanggo ngerti sebabe penilaian sing akurat).

SEO sampeyan bisa uga regane ora sepele, nanging wis wayahe sampeyan mandheg mikir babagan optimisasi mesin telusuran minangka biaya pemasaran liyane lan wiwit ngregani minangka investasi sing bisa nguripake perusahaan - utamane ing ekonomi iki.

The investasi kira-kira kanggo perusahaan entuk rangking kaca pisanan kanggo Asuransi Kesehatan is $ 200,000 ing taun kapisan lan $ 50,000 saben taun sawise njaga peringkat. Iku apik banget ngasilake investasi lan bagean sekedhik saka biaya sing dibutuhake kanggo entuk lalu lintas sing padha ing media tradisional.

Download whitepaper saka Slingshot SEO.

3 Komentar

  1. 1

    Sing paling disenengi babagan whitepaper SEO iki yaiku mbandhingake langsung nggunakake alternatif sing paling mungkin - Adwords. Yen sampeyan bisa ngoptimalake kampanye Adwords kanthi nyata, yaiku biaya sing isih ana. Makalah iki ngetrapake dolar pemasaran sing wis mudhun lan nalika mbayari bakal rampung.

    Makalah iki nyengkuyung nilai residu peringkat organik paling dhuwur, nanging bisnis isih kudu mikir babagan pirang-pirang garis mudhun lan kepiye pengaruhe pambayaran arus kas kasebut;

    % peserta sing bener ngowahi sawise klik
    Nilai seumur hidup pelanggan kasebut
    Istilah sing duwe peringkat nomer 1 bakal adol

    Umpama sampeyan duwe proposisine nilai sing ditargetake kanthi menarik lan sampeyan entuk tingkat konversi 35% sing apik (nyebabake penjualan) yen pangguna entuk kaca kebangkrutan - Saiki analisis saklawasé $ 7.5 yuta yaiku $ 2.6 yuta.

    Sing penting banget babagan Slingshot SEO, lan kontributor kanggo pertumbuhan sing gedhe banget, yaiku bakal nolak klien nalika evaluasi kanggo dhaptar organik lan pambayaran sing ditrapake ora masuk akal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.