Nalika Dilbert Nggawe Lawakan SEO…

dilbert

Kanca apik, Shawn Schwegman, ngirim kartun Dilbert iki liwat:

Obrolan sing ana ing ngisor iki uga layak dibaleni:

Nalika Dilbert miwiti guyon babagan nggawe link sampeyan ngerti Google duwe masalah (lan SEO wis dadi ide utama) "tambah ahli telusuran lokal Andrew Shotland.

Iki minangka titik sing apik. Saben bisnis sing pengin nggawe ngarsane ngakoni manawa dheweke urip lan mati kanthi backlinking sing relevan. Layanan backlinking sing nyenengake ana ing endi wae lan bakal nggawe kabeh strategi mesin telusuran sampeyan kanthi resiko kanthi tautan sing ora relevan sing dilebokake ing postingan otomatis, postingan mesin ing situs sing mbukak link phishing, porno lan viagra. Aja nganti kaya penyakit wabah lan aja nganti digodha karo bathi jangka pendek. Suwe-suwe, Google bakal terus mbabarake skenario kasebut lan skenario sing paling apik yaiku tautan ora digatekake lan sampeyan kelangan dhuwit. Kasus paling ala yaiku manawa sampeyan dikubur ing indeks lan mbutuhake wektu pirang-pirang wulan utawa pirang-pirang taun kanggo entuk otoritas maneh.

Yen sampeyan pengin banget backlinks, coba nulis konten sing apik, disebarake konten kasebut liwat media sosial lan video, gawe Infografis, blog tamu, lan gunakake perusahaan rilis pers sing hebat sing bakal nggawe sampeyan kapacak ing publikasi industri berwibawa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.