Kapan Old Spice dadi apik?

Spice LawasAku lan anakku kudu mlayu menyang toko bengi iki kanggo njupuk deodorant. Kita ora mambu utawa apa-apa ... dheweke mung wiwit mlayu lan banjur nyolong deodorantku. Dadi, kita tekan bagean deodorant ing Kmart lokal lan dheweke wiwit njupuk Old Spice. Spice lawas? Aku kelingan Old Spice 30 taun kepungkur. Iki tegese Spice Lawas, bener? Dakkira ora. Mbok menawi saya tua, saya apik.

Aku ngandhani supaya tuku sawetara Mennon utawa Guard Kanan sing apik. Dheweke ujar ora. Dheweke pengin Spice Lawas.

Aku ngandhani yen aku ora pengin omahku mambu kaya bocah enom lan Spice Tua.

Dheweke nyekel Spice Lawas kanthi genggeman pati.

Aku tuku Spice Lawas.

Video Spice LawasKapan Spice Lawas dadi apik tenan? Apa sing kedadeyan? Ing sawijining dina, dheweke nggawe sabun ing Paket Natal lan esuke duwe situs web luar biasa sing diarani Nalika Dheweke Panas (utawa… kanthi banyolan URL, bisa uga… 'Nalika Dheweke Ditembak'. Nanging, sampeyan bisa bener campuran lagu lan video sampeyan ing situs iki kanthi klip klip permata sing ana ing kana. Mangkene videoku.

Spice Lawas… er… "OS" bisa uga nemokake rahasia supaya ora keren: aja bau, nuduhake wanita seksi. Saiki aku ngerti sebabe anakku milih.

Begjanipun, Bill! Aku lunga karo Penjaga Kanan XTREME.

Dheweke duwe Skateboarder… woohoo.

3 Komentar

  1. 1

    Man! Sampeyan nggawe dinaku, bapakku tansah nganggo rempah-rempah lawas lan aku seneng ambune sanajan aku ora tau nggunakake amarga ora kelangan, kaya kaos kaki putih. Aku pengin sawetara saiki lan apa cara kanggo miwiti dina karo sawetara marketing gedhe. Viedo panas, muga-muga ora kecipratan banget.

  2. 2
  3. 3

    Salah sawijining perkara sing daktresnani babagan teknologi - menehi alat kanggo karya kreatif kanggo wong "biasa". Ing kasus iki, sapa wae bisa nyunting film. Pengalaman iki ndadekake sapa wae luwih ngapresiasi apa sing ditindakake editor. (Lan nyenengake uga).

    Minangka adoh minangka Old Spice dadi, Aku tau disenengi iku - nanging ing dina iku teka ing packaging coklat peteng. Booring lan tansah uncool. (Banjur maneh, para remaja ing kene saiki mlayu-mlayu, kanthi bangga nuduhake gaweyane jeroan. Jaman wis owah. Urip iku nyenengake.)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.