Kapan Old Spice dadi apik?

Spice LawasAku lan anakku kudu mlayu menyang toko bengi iki kanggo njupuk deodorant. Kita ora mambu utawa apa-apa ... dheweke mung wiwit mlayu lan banjur nyolong deodorantku. Dadi, kita tekan bagean deodorant ing Kmart lokal lan dheweke wiwit njupuk Old Spice. Spice lawas? Aku kelingan Old Spice 30 taun kepungkur. Iki tegese Spice Lawas, bener? Dakkira ora. Mbok menawi saya tua, saya apik.

Aku ngandhani supaya tuku sawetara Mennon utawa Guard Kanan sing apik. Dheweke ujar ora. Dheweke pengin Spice Lawas.

Aku ngandhani yen aku ora pengin omahku mambu kaya bocah enom lan Spice Tua.

Dheweke nyekel Spice Lawas kanthi genggeman pati.

Aku tuku Spice Lawas.

Video Spice LawasKapan Old Spice dadi apik tenan? Apa sing kedadeyan? Ing sawijining dina, dheweke nggawe sabun ing Paket Natal lan esuke duwe situs web luar biasa sing diarani Nalika Dheweke Panas (utawa… kanthi banyolan URL, bisa uga… 'Nalika Dheweke Ditembak'. Nanging, sampeyan bisa bener campuran lagu lan video sampeyan ing situs iki kanthi klip klip permata sing ana ing kana. Mangkene videoku.

Spice Lawas… er… "OS" bisa uga nemokake rahasia supaya ora keren: aja bau, nuduhake wanita seksi. Saiki aku ngerti sebabe anakku milih.

Begjanipun, Bill! Aku lunga karo Penjaga Kanan XTREME.

Dheweke duwe Skateboarder… woohoo.

3 Komentar

  1. 1

    Wonge! Sampeyan nggawe dina, bapakku mesthi nganggo rempah-rempah lawas lan aku seneng ambune sanajan ora nate nggunakake amarga ora adhem, kaya kaos kaki putih. Aku pengin sawetara saiki lan cara miwiti dina kanthi pemasaran sing apik. Viedo panas, muga-muga aku ora kakehan percikan.

  2. 2
  3. 3

    Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan teknologi - menehi alat kanggo karya kreatif kanggo wong "biasa". Ing kasus iki, sapa wae bisa nyunting film. Pengalaman iki ndadekake sapa wae luwih ngapresiasi apa sing ditindakake editor. (Lan nyenengake uga).

    Nganti Old Spice, aku ora nate seneng - nanging nalika semana bungkus coklat peteng. Booring lan pancen ora tenang. (Banjur maneh, para remaja ing kene saiki padha mlayu-mlayu, kanthi bangga nuduhake kathok jeroane. Jaman bakal ganti. Urip nyenengake.)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.