Apa Bailiwick Sampeyan?

Depositphotos 5625718 s

Tembung gedhe. Kanca saka mine digunakake nalika ngomong babagan forte perusahaan. Saka Kamus.com:

bailiwick
kata benda, pocapan [bab-luh-wik]

  1. Area minat, katrampilan, utawa panguwasa tartamtu kanggo wong.
  2. Kantor utawa distrik bailiff.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.