Pemasaran Buzz, Viral utawa Word of Mulut: Apa bedane?

Depositphotos 44448363 s

Dave Balter, pangadeg BzzAgent, nindakake tugas sing apik kanggo nemtokake beda ing Pemasaran Buzz, Viral lan Tembung Mulut ing edisi ChangeThis iki. Ing ngisor iki kutipan karo definisi gedhe Dave:

Apa Marketing Word of Mouth?

Tembung Mouth Marketing (WOMM) minangka media paling kuat ing planet iki. Iki nuduhake pendapat asli babagan produk utawa layanan ing antarane loro utawa luwih konsumen. Apa sing kedadeyan nalika wong dadi pendukung merek alami. Iki minangka grail suci para pemasar, CEO lan wirausaha, amarga bisa ngasilake utawa ngrusak produk. Kunci sukses: jujur ​​lan alami.

Apa sing diarani Viral Marketing?

Pemasaran Viral minangka upaya ngirim pesen pemasaran sing nyebar kanthi cepet lan cepet ing antarane konsumen. Dina iki, iki asring digawe ing bentuk pesen email utawa video. Beda karo rasa wedi para alarmis, virus ora jahat. Ora jujur ​​utawa ora wajar. Paling apik, bisa diucapake kanthi lisan, lan sing paling ala, iku mung pesen pemasaran sing ngganggu.

Apa sing diarani Buzz Marketing?

Pemasaran Buzz minangka acara utawa kegiatan sing ngasilake publisitas, rasa seneng, lan informasi marang konsumen. Biasane ana sing nggabungake acara utawa pengalaman ngeculake rahang kanthi merek murni, kayata tato ing bathuk (utawa kuldi sampeyan, kaya sing ditindakake klub kesehatan NYC). Yen buzz rampung kanthi bener, wong bakal nulis babagan iki, mula dadi kendaraan PR sing hebat.

Mangkene infographic luar biasa babagan Word of Mouth Marketing (WOMM) saka Lithium:

WOMM - Pemasaran Tembung Mulut

2 Komentar

  1. 1

    Kanggo aku, Word of Mouth minangka jinis pemasaran sing apik banget, nanging dakkira bisa bali maneh karo apa sing sejatine diomongake wong babagan sampeyan. Bisa uga pedhang pinggiran dobel. Contone, industri film. Aku lunga menyang film nalika kanca-kanca crita yen dheweke wis ndeleng film lan seneng banget. Ing sisih liyane, nalika aku seneng banget babagan film lan entuk laporan sing ora apik saka kanca, aku suwalike.

    Aku kepengin weruh apa iki maju terus karo blog lan situs web?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.