Pemasaran Buzz, Viral utawa Word of Mulut: Apa bedane?

Depositphotos 44448363 s

Dave Balter, pangadeg BzzAgent, nindakake tugas sing apik kanggo nemtokake beda ing Pemasaran Buzz, Viral lan Tembung Mulut ing edisi ChangeThis iki. Ing ngisor iki kutipan karo definisi gedhe Dave:

Apa Marketing Word of Mouth?

Tembung Mouth Marketing (WOMM) minangka media paling kuat ing planet iki. Iki nuduhake pendapat asli babagan produk utawa layanan ing antarane loro utawa luwih konsumen. Apa sing kedadeyan nalika wong dadi pendukung merek alami. Iki minangka grail suci para pemasar, CEO lan wirausaha, amarga bisa ngasilake utawa ngrusak produk. Kunci sukses: jujur ​​lan alami.

Apa sing diarani Viral Marketing?

Pemasaran Viral minangka upaya ngirim pesen pemasaran sing nyebar kanthi cepet lan cepet ing antarane konsumen. Dina iki, iki asring digawe ing bentuk pesen email utawa video. Beda karo rasa wedi para alarmis, virus ora jahat. Ora jujur ​​utawa ora wajar. Paling apik, bisa diucapake kanthi lisan, lan sing paling ala, iku mung pesen pemasaran sing ngganggu.

Apa sing diarani Buzz Marketing?

Pemasaran Buzz minangka acara utawa kegiatan sing ngasilake publisitas, rasa seneng, lan informasi marang konsumen. Biasane ana sing nggabungake acara utawa pengalaman ngeculake rahang kanthi merek murni, kayata tato ing bathuk (utawa kuldi sampeyan, kaya sing ditindakake klub kesehatan NYC). Yen buzz rampung kanthi bener, wong bakal nulis babagan iki, mula dadi kendaraan PR sing hebat.

Mangkene infographic luar biasa babagan Word of Mouth Marketing (WOMM) saka Lithium:

WOMM - Pemasaran Tembung Mulut

2 Komentar

  1. 1

    Kanggo kula, Word of Mouth minangka wangun marketing sing apik banget, nanging maneh aku bakal bali menyang apa sing diomongake wong babagan sampeyan. Bisa dadi pedhang pindho. Contone, industri film. Aku menyang film nalika kanca-kanca ngandhani yen dheweke wis nonton film lan seneng. Ing sisih loncat karo muter awak, nalika aku bungah bab film lan njaluk laporan ala saka kanca, Aku ngelawan pas.

    Aku kepengin weruh yen iki terus maju karo blog lan situs web?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.