Apa sing Jeneng Blog?

Jeneng Blog

Sawise maca Pacelathon Wuda by Robert Scoble lan Shel Israel, Aku mutusake nggawe sawetara pangowahan ing blogku. Paling penting, jeneng blog. Blogku mung “Douglas Karr”Sadurunge, nanging aku nggarap jeneng lan milih Pengaruh lan Otomatisasi. Aku nulis babagan iki kene.

Aku uga wis nindakake sawetara perkara sing apik karo situs iki, nggunakake grafis luwih penting, grafis header anyar karo cangkirku sing mesem, lan nimbang-nimbang konten kanthi tliti. Aku kudu ujar, popularitas blog wis beda wiwit ganti jeneng. Nalika biyen entuk trik lalu lintas, saiki saya akeh hits.

Analytics

Aku pengin mikir manawa kualitas konten wis mbantu aku luwih akeh maca. Nanging minangka pemasar basis data, aku ngerti manawa sampeyan ngowahi siji aspek kampanye lan tetep padha wae - umume pangowahan sing sampeyan lakoni sing nyebabake bedane. Ing kasus iki, ngganti jeneng blogku dadi jeneng sing luwih menarik.

Mesthi, yen aku duwe jeneng kaya Robert Scoble, Seth Godin, Malcolm Gladwell, lsp… Aku ora kudu nindakake apa-apa liyane kajaba mung jeneng blogku. Nanging, Douglas Karr durung misuwur (durung). Aku ora dagang klip abang kanggo omah, ora ngeculake informasi CIA anyar, uga aku ora nemokake rahasia pemuda! Aku ora golek kesuwur 15 menit, sanajan aku pengin sawetara pikirane cocog kanthi saklawase.

Aku seneng banget amarga luwih akeh sing teka. Tetep nggawe blog mesthi dakeling-eling. Aku wis sinau akeh banget saka pirang-pirang wong yen aku mikir blog, bisa uga kedadeyan sing paling apik kanggo web.