Apa sing Jeneng Blog?

Jeneng Blog

Sawise maca Pacelathon Wuda by Robert Scoble lan Shel Israel, Aku mutusake nggawe sawetara pangowahan ing blogku. Paling penting, jeneng blog. Blogku mung “Douglas Karr”Sadurunge, nanging aku nggarap jeneng lan milih Pengaruh lan Otomatisasi. Aku nulis babagan iki kene.

Aku uga wis nindakake sawetara perkara sing apik karo situs iki, nggunakake grafis luwih cetha, grafis header anyar karo cangkirku sing mesem, lan nimbang-nimbang konten kanthi tliti. Aku kudu ujar, popularitas blog wis beda wiwit ganti jeneng. Nalika biyen entuk trik lalu lintas, saiki saya akeh hits.

Analytics

Aku pengin mikir manawa kualitas konten wis mbantu aku luwih akeh maca. Nanging minangka pemasar basis data, aku ngerti manawa sampeyan ngowahi salah sawijining aspek kampanye lan tetep padha wae - umume pangowahan sing sampeyan lakoni sing nyebabake bedane. Ing kasus iki, ngganti jeneng blogku dadi jeneng sing luwih menarik.

Mesthi, yen aku duwe jeneng kaya Robert Scoble, Seth Godin, Malcolm Gladwell, lsp… Aku ora kudu nindakake apa-apa liyane kajaba mung jeneng blogku. Nanging, Douglas Karr durung misuwur (durung). Aku ora dagang klip abang kanggo omah, ora ngeculake informasi CIA anyar, lan uga ora nemokake rahasia pemuda! Aku ora kepengin ketenaran 15 menit, sanajan aku pengin sawetara pikirane cocog kanthi saklawase.

Aku seneng banget amarga luwih akeh sing teka. Tetep nggawe blog mesthi ana ing pikiranku. Aku wis sinau akeh banget saka pirang-pirang wong yen aku mikir blog, bisa uga kedadeyan sing paling apik kanggo web.

8 Komentar

  1. 1

    Apa lonjakan kasebut cocog karo Seth Godin? (Sugeng BTW kasebut). Aku ngerti dheweke ora nyambung menyang situs iki, nanging aku bakal nganggep sawetara wong bakal nggoleki jeneng sampeyan. Apa Analytics nuduhake iki kabeh? Mung penasaran….

  2. 2

    Aku entuk 27 hits telusuran kanggo doug + karr dina iku, nanging wiwit saiki ora ana apa-apa. Aku nggunakake Google Analytics. Aku nyaranake ndhaptar, luwih migunani yen sampeyan nyoba nglacak lan maca blog. Kajaba iku, yen sampeyan duwe WordPress, mung disalin skrip menyang sikil tema sampeyan. Sederhana banget kanggo tangi lan mlaku!

  3. 3

    Hai Doug,
    Aku seneng banget karo riset dhasar babagan pangowahan pemasaran. Saiki umure udakara sewulan. Apa efek jangka menengah merek blog sampeyan?
    Aku kasengsem karo grafik GoogleAnalytic sing dianyari (bisa uga rong karo jangkoan udakara enem minggu), kanggo ndeleng manawa efek kasebut entek sawise sawetara wektu, uga ana sing nyambung karo jeneng anyar sampeyan kanthi teks tautan sing padha ( allinurl:…).
    Muga-muga sampeyan bakal nerbitake tindak lanjut.
    K

  4. 4

    Hai Kaj,

    Aku mesthi bakal ngirim sampeyan lan bakal nerbitake tindak lanjut. Aku wis nemtokake sawetara pangowahan menyang situs kanthi rutin. Aku ora ngandelake popularitas entri blog tartamtu iki. Para sedulur saka Pacelathon Wuda njupuk kapentingan uga. Aku wedi yen bakal nggawe nomer nganti efek sing katon ora ana bedane. Nanging, ana masalah sing apik!

    Doug

  5. 5

    Aku kasengsem karo grafik GoogleAnalytic sing dianyari (bisa uga rong jangkoan udakara enem minggu), kanggo ndeleng manawa efek kasebut entek sawise sawetara wektu, apa ana sing nyambung karo jeneng anyar sampeyan kanthi teks tautan sing padha ( allinurl :?).
    Muga-muga sampeyan bakal nerbitake tindak lanjut.

    • 6

      Hai sohbet,

      Matur suwun komentar! Aku wis nerbitake sawetara statistik liyane wiwit kirim iki. Aku terus tuwuh - nganti saiki blog pancen nggawe lalu lintas keri. Nomer ora nate nyuda ing ngisor iki ing papan sing sampeyan tingali, mula aku isih percaya yen ngganti jeneng kasebut nduweni peran gedhe.

      Regards,
      Doug

  6. 7

    Matur nuwun kanggo gagasan. Nanging ing Google Analytics ana wektu telat (suwene 3 jam..mungkin 4 jam) kadang 1 dina bisa uga ..
    Apa aku bisa nindakake apa-apa? apa babagan zona wektu? utawa apa ana masalah genaral ing analytics Google?

    • 8

      Aku nganggep alasan masalah iki yaiku antarmuka anyar. Saiki sampeyan bisa nggunakake antarmuka google analytics anyar .. kayane apik. lan mung telat 3-4 jam.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.