Yooba iku opo?

Mung entuk cathetan saka a communicator (judhul gedhe) ing Yooba.com, layanan adhedhasar web sing nyiapake kanggo ngluncurake Musim Semi iki. Video kasebut rada samar nanging konten ing situs iki apik banget:

Yooba minangka layanan B2B adhedhasar web kanggo profesional pemasaran. Tujuan kita yaiku supaya sampeyan bisa fokus ing kreativitas lan prestasi. Yooba menehi sampeyan platform kabeh kanggo pengalaman pemasaran digital. Kita nyedhiyakake solusi hosting lan basis data, aplikasi sing siap digunakake kanggo ngasilake konten, lan nyedhiyakake alat kanggo evaluasi.

Logika internal nggawe sampeyan nggawa ide inspirasi lan solusi inovatif sing kreatif…

Muni apik tenan! Muga-muga bisa beta aplikasi kasebut!

3 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.