Whatagraph: Gawe Infografis Cantik saka Google Analytics

apa

Ayo diadhepi, Google Analytics minangka kekacoan kanggo bisnis rata-rata. Kanggo profesional sing nggunakake akeh wektu ing platform, fitur lengkap lan kuat Analytics platform sing wis dingerteni lan bisa nyaring lan nyuda kanggo njaluk wangsulan babagan pitakon. Minangka agensi, kita dudu bisnis umume, nanging uga duwe masalah nalika mbedakake data.

Klien kita - malah pelanggan teknis - tetep berjuang kanthi ngetrapake lan ngukur Analytics ing titik manawa dheweke kepenak nggawe keputusan pemasaran lan bisnis kanthi adhedhasar asil. Amarga iku, kita kanthi jujur ​​nulak klien supaya ora mlebu menyang Google Analytics, ngirim laporan otomatis utawa malah nggawe dashboard khusus. Nanging, kita gumantung karo sistem otomatis sing ngasilake laporan ringkesan sederhana kanggo klien.

Whatagraph njupuk langkah luwih adoh, nggawe data Google Analytics dadi apik infographics sing pagine lan bisa dideleng liwat browser utawa dikirim liwat PDF. Ndhaptar, tambahake akun Google Analytics, pilih properti sampeyan, lan sampeyan kanthi cepet aktif lan aktif.

persiyapan whatagraph

Output cepet, kanthi aspek visual saben Analytics metrik, kalebu:

  • Laporan saben dina, mingguan, saben wulan utawa saben taun kanthi mbandhingake karo taun sadurunge
  • Jumlah pengunjung, saben dina, kalebu data pengunjung sing anyar lan bali
  • Total sesi, rata-rata wektu sesi lan tingkat bouncing
  • Total tampilan kaca, tampilan kaca saben sesi, lan sesi miturut browser
  • Sesi seluler, tablet lan desktop
  • Sumber lalu lintas kanthi sumber telusuran, sosial, langsung lan ndhuwur liyane pecah
  • Sesi miturut negara lan kutha

Versi Pro lan Agensi nawakake sawetara pemahaman tambahan, kalebu:

  • Kaca-kaca sing tren saiki saya tambah akeh lan mudhun ing tampilan
  • Total target, nilai, lan tingkat konversi sing wis rampung
  • Kaca kanthi tingkat bouncing paling akeh, tingkat bouncing paling dhuwur, lan count metu
  • Saluran kanthi paningkatan lalu lintas paling dhuwur, penurunan lalu lintas paling dhuwur, kenaikan tingkat bouncing paling dhuwur, lan tingkat bouncing sing paling apik
  • Kaca paling dhuwur lan wektu mbukak
  • Panelusuran paling populer ing njero ruangan
  • Piranti sing bisa nyebabake masalah amarga duwe tingkat bouncing sing dhuwur banget

whatagraph ipadanalytics infographic "width =" 640 ″ dhuwur = "2364 ″ />

Yen sampeyan mlebu minangka agensi, sampeyan bisa uga nulis dhaptar putih laporan output, nambah skema warna lan logo.

whitelabel-whatagraph

Sampeyan bisa ndhaptar Whatagraph ing nyoba gratis banjur upgrade sawise 14 dina menyang versi sing sampeyan pilih.

Mlebu kanggo Whatagraph

Siji-sijine paningkatan sing dakkarepake ing platform kaya iki yaiku kemampuan kanggo nemtokake segmen tinimbang mung ngekspor kabeh data. Google Analytics duwe masalah gedhe spam referrer, mula nomer dhasar bisa dimiringake akeh kanggo properti kanthi jumlah lalu lintas sing luwih cilik.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.