Apa Katon Katon Hierarki Situs Sampeyan

Akeh perusahaan sing dakgawe fokus ing wektu ngarep, navigasi, lan kaca sabanjure. Akeh sing kembung, kanthi pemasaran lan kaca sing ora perlu sing ora ana sing maca - nanging dheweke isih yakin manawa ana ing njaba. Desainer lan agensi lungguh lan ngembangake situs kanthi hirarki sing biasane katon kaya mangkene:
Hirarki Situs Web Sampeyan
Dheweke ngarep-arep manawa 'jus link' bisa mlaku kanthi bener saka kaca sing paling penting ing hirarki dadi sing paling ora penting. Nanging sanadyan kaya ngono biasane kedadeyan kasebut.

Nalika Google nemokake situs sampeyan lan tautan ditemokake yen nuduhake konten sampeyan, Google wiwit nggawe interpretasi dhewe babagan hirarki situs sampeyan.
Hirarki Situs Web Sampeyan
Sampeyan bisa uga duwe siji postingan sing dioptimalake kanthi apik kanggo tembung kunci tartamtu, lan duwe ton link, sing sejatine nyebabake pentinge kaca ing situs sampeyan mbalik karo Google. "Jus link" bisa mili saka postingan blog menyang kategori, saka kategori menyang kaca ngarep tinimbang uga sebaliknya.

Mesthi, ing kasunyatan, ora ana hirarki sing penting kaya dalan sing digunakake dening pengunjung web sampeyan.
Hirarki Situs Web Sampeyan
Saben kaca minangka kaca ngarep lan sampeyan kudu nyengkuyung lan nyiapake manawa bakal dadi kaca entri menyang situs sampeyan lan sampeyan duwe dalan sing efektif kanggo keterlibatan - liwat formulir kontak utawa kanthi nggawe ajakan-ajakan menyang kaca kebangkrutan .

Pancen angel dingerteni amarga mung amarga sampeyan mikir yen sampeyan wis ngrancang hierarki sing penting lan fokusake perhatian ing ngendi sampeyan pengin, ora ateges kaya ngono situs sampeyan ditemokake lan digunakake sejatine! Rancang sesuai!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.