Apa Katon Katon Hierarki Situs Sampeyan

Dadi akeh perusahaan sing kerjane fokus banget ing kaca ngarep, navigasi, lan kaca sabanjure. Akeh wong sing kembung, karo marketingese lan kaca sing ora perlu sing ora ana sing maca - nanging isih mesthekake yen ana ing kana. Desainer lan agensi njagong lan ngembangake situs kanthi hierarki sing apik sing biasane katon kaya iki:
Hierarki situs web sampeyan
Dheweke ngarep-arep supaya 'jus link' wis dialirake kanthi bener saka kaca sing paling penting ing hirarki menyang sing paling ora penting. Nanging, ora kaya ngono.

Nalika Google nemokake situs sampeyan lan sampeyan nemokake pranala sing nuduhake konten sampeyan, Google wiwit ngembangake interpretasi dhewe babagan hierarki situs sampeyan.
Hierarki situs web sampeyan
Sampeyan bisa uga duwe kiriman siji sing dioptimalake kanthi apik kanggo tembung kunci tartamtu, lan duwe akeh pranala menyang, bener-bener nyopir pentinge kaca ing situs sampeyan kanthi mbalikke karo Google. "Jus link" bisa mili saka postingan blog menyang kategori, saka kategori menyang kaca ngarep tinimbang kosok balene.

Mesthine, ing kasunyatan, ora ana hierarki sing penting kaya path sing digunakake dening pengunjung web sampeyan.
Hierarki situs web sampeyan
Saben kaca minangka kaca ngarep lan sampeyan kudu nyengkuyung lan nyiapake manawa bakal dadi kaca entri menyang situs sampeyan lan sampeyan duwe dalan sing efektif kanggo keterlibatan - liwat formulir kontak utawa ngembangake telpon-kanggo-tumindak menyang kaca kebangkrutan. .

Iku angel kanggo mangerteni sing mung amarga sampeyan mikir yen sampeyan wis ngrancang hirarki sing penting lan fokus ing ngendi sampeyan pengin, ora ateges kaya ngono situs sampeyan bisa ditemokake lan digunakake! Desain miturut!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.