Apa sing bisa digunakake lan apa sing ora ana ing pariwara online + tolok ukur utama

Depositphotos 88135304 m 2015

MarketingSherpa's Pandhuan Pariwara lan Patokan Online 2008 + Pathokan lair amarga yakin manawa pariwara online saiki ora dimangerteni, lan asile, kurang digunakake. Iki ora ateges manawa pengiklan sing ana saiki mung nambah belanja online. Luwih becik, kita nganggep pengiklan sing bisa nemokake keseimbangan antarane target ekonomi, efisiensin, lan rame sing rame, entuk ROI sing luwih apik kanggo awake dhewe lan pengalaman online sing luwih positif kanggo konsumen. Akeh bagean sing pindhah menyang kampanye online, mula iki dudu tugas sing gampang.

Pamblokiran pertama, sing kudu diatasi, yaiku matematika media sekolah lawas adhedhasar watesan media tradisional, linear, analog, lan ora nggambarake kasunyatan media digital non-linear. Amarga alasan iki, matematika media digital kudu luwih canggih, lan luwih ditrima ing antarane profesional media. Salah sawijining cara kanggo nambah canggih kanggo tuku media digital yaiku ndeleng frekuensi kanthi luwih tliti. Media tradisional ora ngidini frekuensi dikontrol ing level individu, nanging digital ora. Kanggo tujuan kasebut, kita entuk data saka InsightExpress sing nuduhake manawa frekuensi mengaruhi efektivitas iklan, kita ndeleng tarif konversi kanthi agregat kanthi frekuensi paparan saka Doubleclick, lan banjur nerangake cara ngetrapake kabijakan pambatasan frekuensi sing masuk akal kanggo saben strategi iklan.

Watesan liyane babagan perencanaan media tradisional lan matématika yaiku kurang nggatekake kualitas ing level konsumen individu. Kanthi teknik tuku tradisional, "sampah" tartamtu kalebu lan angel dipertanggungjawabake. Pengiklan digital bisa lan kudu ngetrapake metrik kualitatif nalika ngrancang media. Iki bisa macem-macem wujud, saka penargetan prilaku sing luwih maju nganti menehi nilai miturut tarif konversi. Kita nampilake cara menehi kualitas menyang penempatan liwat eyetracking, lan efektifitas media liwat panelitian efektivitas lintas media. Intine yaiku ngitung jangkauan efektif tinimbang mung tekan kudu dadi norma ing platform digital.

Kita ora mikir manawa ana peluru sihir kanggo nggawe iklan sing sampurna, lan pancen ngajak wong supaya kreatif lan nyoba prekara anyar. Miturut riset, para pengiklan sing nyoba prekara anyar lan terus-terusan nyoba kanthi sukses. Kita banget nyengkuyung riset lan tes lan nuduhake bukti saka survey sing riset kualitatif, sing mengaruhi pemahaman babagan nggawe iklan, sejatine bisa luwih efektif saka sudut pandang ROI tinimbang ningkatake pelacakan utawa tes A / B.

Penargetan kontekstual lan prilaku nambah Pariwara Online

Pungkasane, Analytics kudu luwih apik nalika nggabungake metrik model kanggo efektifitas. Kanthi ngrancang dashboard merek sing nggabungake metrik merek sing diproyeksikan saka data sampel survey kanthi metrik sing dilacak, sing wis dilacak kaya kesan lan klik, para pemasar bisa entuk gambaran sing luwih lengkap babagan apa sing kedadeyan karo kampanye online. Ana akeh banget data lan ora cukup wawasan ing kana.

Kita ora duwe kabeh wangsulan, nanging pancen akeh wangsulan, lan ing endi ora, muga-muga bisa menehi diskusi, ide anyar, lan tes. Nyurung pariwara online saka ngendi tekan endi sing bakal ana bakal dadi proses sing alon, nanging proses sing diarepake kanggo melu.

3 Komentar

  1. 1

    iku ora bakal kelakon. ora ana pariwara ing media sosial ngluwihi iklan spanduk. Kabeh liyane yaiku SPAM. Sing paling apik yaiku penempatan produk ing youtubes

  2. 2

    Saiki aku ing konferensi Ad Tech ing Paris lan tema utama sing diulang yaiku telung perkara:

    1. Jangkauan sing dituju - sanajan konten lan kualitas penting banget, ngerti kebiasaan para pamaca luwih penting. Situs jejaring sosial minangka pilihan sing nyata amarga nyimpen paling akeh informasi babagan pangguna. Nanging, nalika suwe saya suwe lan situs konten sing apik adhedhasar pamaca tumrap pelanggan manawa konten kasebut gratis utawa premium, situs-situs kasebut bakal dadi lokasi penempatan sing cocog kanggo pariwara online. Nggawe jaringan blogger Forbes 400 minangka bukti babagan iki.
    2. Belanja Iklan Online - Michael Kleindl saka Wunderloop ngutip manawa sajrone setaun saka total persentase kabeh belanja iklan, bisa uga TV, radio, koran lsp, 10% bakal online. Dheweke pribadi ngira manawa 10% uga kurang lan mratelakake manawa Inggris bakal nyedhaki 50% sajrone setaun.
    3. Nalika TV digital saya akeh, pariwara TV online uga saya saya akeh. Faktor gedhe liyane yaiku nambah kacepetan Internet. Sawetara perusahaan (aku kudu mriksa cathetan) janji janjine download 100mb ing omah pribadi sajrone setaun. Apa ana sing bakal ndeleng TV kabel utawa adhedhasar terrestrial maneh yen kedadeyan kasebut? Bakal dadi kompetisi sing gedhe.

    Kaya sing dituduhake Doug, babagan nglaporake lan analitis. Iki sebabe jaringan pariwara nggunakake akeh dhuwit kanggo teknologi pelaporan sing ramah klien.

    Secara pribadi, aku yakin manawa ana sawetara wiwitan palsu ing Internet. Aku yakin saiki lagi ngalami seluler. Nanging, sanajan ora duwe sesanti saiki kanggo pariwara seluler sing efektif, Internet saiki kalebu kabeh generasi wong sing wis duwe wektu kanggo sinau babagan kesalahan sadurunge lan pungkasane bisa bener.

    • 3

      Michael,

      Sampeyan bisa matur nuwun marang Tim saka Sherpa Marketing kanggo postingan apik iki - aku ngajak dheweke nggawe kiriman tamu lan dheweke nggawe topik sing luar biasa! Umpan balik sampeyan luar biasa.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.