Apa sing bakal dituku Geek sing duwe kabeh?

Aku ngirim kertu menyang kabeh 'wanita' ing kantor dina iki kanggo dina Valentine (muga-muga bojo lan pacare ora masalah):

Nyengsarakke Cinta

Sing ora dakarepake yaiku hadiah sing hebat sing aku temokake ing meja sing nunggu aku nalika arep kerja Jane Bug (Manajer Akun favoritku ing saindenging jagad). Priksa hadiah iki! Aku seneng! Aku bakal mambu kaya miliaran dolar… hehe!

Trump

Oh iyo ... truffle kabeh wis ilang. Mmmmm Lan cologne sejatine ambune hebat! Sopo ngerti Trump - Wewangian kanggo Pria - ambune apik banget ?!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.