Apa Teknologi sing Dipateni

teknologi bakal mateni

Iki minangka videografi hebat saka Socialnomics lan Eric Qualman, panganggit Pemimpin Digital: 5 Kunci Pranala Sukses lan Pengaruh. Aku ora ngerteni istilah kasebut nyababaken. Sanajan akeh lapangan kerja sing ilang sajrone periode sing inovatif, nanging aku ora yakin manawa ana tambah akeh gaweyan lan kesempatan. Sayange, kita duwe kekuwatan politik lan ekonomi sing nyoba nahan pangowahan tinimbang adaptasi. Miturut pendapat saya andhap asor, iki bakal ndadekake kabeh inovasi luwih cepet.

Apa wae, iki video sing nglipur kanthi soundtrack sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.