Mesin sing Nggoleki Apa sing Dibaca…

Depositphoto 20583963 m

Kaca indeks mesin telusuran kanthi algoritma rumit sing bobote pirang-pirang variabel, internal lan eksternal menyang kaca sampeyan. Aku mikir penting kanggo ngenali elemen kunci apa sing digatekake dening Mesin Telusuran. Umume wong-wong mau minangka elemen sing sampeyan bisa ngontrol nalika ngrancang utawa ngrancang situs sampeyan utawa mung nulis kaca sampeyan. Ora preduli situs web brosur pemasaran khas, blog, utawa situs liyane.

Elemen Kunci kanggo Optimisasi Mesin Telusuran

Diagram SEO Unsur Utama

Sadurunge wong SEO sing maca blogku nyuwil-nyuwil aku - aku bakal mbuwang penafian ing kana ... iki mung bagean sing bakal digatekake pakar SEO nalika mriksa lan ngapiki situs sampeyan. Mesthi ana faktor liyane kayata tag meta, Penempatan HTML, lan situs popularitas. Intine yaiku supaya pangembang situs web rata-rata utawa pamilik bisnis ngerti sawetara elemen kunci sing bisa gampang diowahi.

  1. The judhul kaca sampeyan bakal mengaruhi seka kaca sing diindeks. Sampeyan kudu nggunakake tembung kunci ing judhul kaca lan nggawe blog utawa judhul situs dadi sekunder.
  2. panjenengan jeneng domain pengaruhe papan sampeyan. Yen sampeyan pengin papan sing paling dhuwur kanggo tembung kunci utawa frase tartamtu, pikirake kalebu ing jeneng domain sampeyan.
  3. Kirim slug penting lan bisa digunakake kanggo nggunakake tembung kunci lan frase. Aku nyoba nggunakake judhul sing narik kawigaten sing narik kawigaten sing maca nanging slug kiriman biasane diowahi kanggo mesin telusuran.
  4. The judhul utama (h1) kaca sampeyan abot banget karo konten sing diindeks mesin telusuran. Penempatan sing dhuwur (ing) fisik ing HTML uga bakal mengaruhi indeksasi.
  5. Kaya judhul utama, a judhul (h2) uga bakal mengaruhi indeksasi kaca.
  6. The judhul kiriman sampeyan, utawa subheading tambahan bakal mengaruhi tembung kunci lan frase sing diindeks lan kepiye.
  7. Mbaleni maneh tembung kunci lan frase kunci ing konten iku penting. Tembung kunci lan frasa utama kasebut kudu dianalisis kanggo nemokake manawa tembung kunci lan frasa kunci sing bisa digoleki.
  8. Tembung kunci gratis lan frase kunci uga bakal mbantu.
  9. tambahan subheading (h3) uga mbantu lan bisa nimbang luwih saka tembung liyane ing konten kaca.
  10. Nggunakake frasa lan tembung kunci ing tag jangkar (link), uga minangka cara sing apik kanggo ndorong indeks kata kunci lan keyphrase ing sawijining kaca. Aja sampah komoditas berharga kasebut ing "klik ing kene" utawa "link"… luwih becik, gunakake judhul lan teks kanggo nuwuhake hubungan antarane tautan lan frase utama. Contone, yen aku pengin domain sing ana gandhengane karo pemasaran lan teknologi, aku luwih becik nggunakake:
    <a href="http://martech.zone" title="Martech Zone">Martech Zone

    tinimbang:

    Blogku
  11. Kaya tautan jangkar, nggabungake tag judhul menyang tautan gambar uga migunani. Amarga mesin telusuran ora bakal ngindeks konten gambar (durung), nambah judhul sing sarat tembung kunci bakal mbantu luwih akeh - luwih-luwih yen ana sing nggunakake Panelusuran Gambar Google.
  12. Jeneng gambar iku penting. Priksa manawa nggunakake garis garis lan ora garis gedhe ing antarane tembung ing gambar. Lan priksa manawa jeneng gambar cocog karo gambar… nyoba nggawe tembung kunci menyang gambar sing ora relevan bisa uga luwih nglarani tinimbang mbantu.

5 Komentar

  1. 1

    Kajaba kasunyatan manawa sampeyan wis target frasa kunci sing salah kanggo miwiti, mula ora masalah, dak kira sampeyan entuk paling akeh.
    Pakaryan tenan.
    Thanks.

  2. 3

    Ngerti SEO lan nerangake kanthi istilah awam yaiku rong kewan sing beda. Coba apa sing dakkarepake, aku entuk tampilan sing ora nggumun nalika aku nyoba kanggo nerangake apa sing digoleki mesin telusuran, kepiye penting ngubungake, lan sebabe judhul kaca dadi penting. Tugasku kanggo ngandharake ide kasebut kanthi ringkes, gampang dingerteni. Kiriman iki mbantu kula sanget. Pakaryan tenan.

    • 4

      Matur suwun, Dan! Iki dadi kekuwatan kanggo aku lan aku terus nyoba kanggo nyetel kanthi bener. Aku mikir aku luwih apik ing wong, biasane amarga aku bisa nerjemahake tampilan sing bingung karo wong sing dakkandhakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.