Cara Ngukur Pemasaran sing kudu ditindakake supaya sukses kanthi online

Depositphotos 64040231 s

Abad 21 wis muncul teknologi sing akeh supaya kita sukses bisa bisnis ing pasar kanthi luwih terintegrasi lan pengaruh dibandhingake karo jaman biyen. Saka blog, toko e-commerce, pasar online nganti saluran media sosial, web kasebut dadi arena informasi umum supaya bisa digoleki lan dikonsumsi pelanggan. Kanggo pisanan, Internet nggawe peluang anyar kanggo bisnis amarga alat digital wis mbantu nglancarake lan ngotomatisasi upaya pemasaran ing pirang-pirang platform.

Nanging minangka pemasar ing jaman digital, sampeyan bisa ngerti babagan wiwitane nalika nemokake ing endi pelanggan lan kepiye cara nyambungake.

Narik kawigaten pelanggan luwih tantangan tinimbang sadurunge amarga perhatian kasebut nyebar ing antarane akeh saluran, piranti, lan platform. Supaya luwih tantangan, pesen siaran tradisional ora efektif maneh. Pelanggan pengin pesen sing relevan sing ditularake liwat media pilihan lan dikirimake minangka pacelathon. Mike Dover, salah sawijining panulis saka WIKIBRANDS: Nggawe maneh Perusahaan Sampeyan ing Pasar sing Didhukung Pelanggan

Kanthi pilihan tanpa wates sing kasedhiya ing Internet, angel kanggo nemtokake tindakan sing kudu ditindakake kanggo nggawe strategi keterlibatan pelanggan sing efektif kanggo mbantu bisnis sampeyan. Nanging kabeh bakal nemtokake apa sing bakal ditindakake. Pemasar kudu nggawe strategi kanggo ora mung narik kawigaten para pelanggan, nanging uga nggawe hubungan jangka panjang sing berdampak adhedhasar transparansi lan kepercayaan sing bakal ngasilake kesetiaan perdagangan lan merek.

Mangkene sawetara tips kanggo para pemasar babagan cara nggawe strategi pemasaran sing sukses:

Ngenali Mode Pemasaran Anyar

Aja mbuwang kabeh anggaran sampeyan ing pemasaran tradisional kaya iklan cetak utawa iklan radio lan televisi, uga fokus ing saluran pemasaran digital sing bakal mbantu bisnis sampeyan tuwuh kanthi online. Pemasaran integral nggabungake mode pariwara lawas karo teknologi saiki liwat kampanye pemasaran email, blogging, lan saluran media sosial kaya Facebook utawa Twitter. Pelanggan saiki transisi online kanggo nyambung karo merek. Alur kasebut ora mung ngidini sampeyan nambah jangkauan umume, nanging nambah kesempatan kanggo nyambungake karo pamirsa sing luwih akeh.

Gawe Strategi Konten sing relevan

Mbangun kehadiran digital yaiku babagan ninggalake jejak digital lan ditemokake dening calon pelanggan. Ing pasar saiki, 70% saka konsumen luwih seneng ngerteni perusahaan liwat informasi nyata tinimbang iklan. Miwiti nggawe hubungan sing luwih apik liwat transparansi lan kapercayan kanthi ngasilake konten multimedia sing relevan. Pelanggan terus-terusan nggolek informasi kanthi online lan ora nggawe konten supaya bisa nggawe konten, fokus ing industri lan topik tartamtu sing narik kawigaten. Sampeyan ora mung nambah kemampuan kanggo ditemokake online liwat konten sing relevan, nanging uga nggawe reputasi minangka panguwasa sing bisa dipercaya. Tambah luwih akeh konten sampeyan kanthi nambahake jinis media liyane kaya foto, video, lan uga podcast - iki bakal nambah kasempatan ditemokake online kanthi menehi informasi sing migunani kanggo pelanggan sing wis ana lan sing bakal ana.

Gabung karo Obrolan karo Pelanggan

Komunikasi karo pelanggan minangka kunci. Apa balesan sederhana ing Twitter, njawab pitakon liwat dhukungan pelanggan, utawa menehi kesepakatan pribadi kanggo kasetyane, keterlibatan iku penting banget nalika nggawe hubungan jangka panjang karo konsumen. Pelanggan duwe kekuwatan lan pengaruh luwih akeh tinimbang sadurunge, amarga Internet nguatake suarane supaya bisa dirungokake liwat postingan sosial, forum lan ulasan. Ngrungokake lan sesambungan karo konsumen ngidini para pemasar ngerti komunitas sing kudu dilebokake lan obrolan sing kudune dadi bagean.

Analisis Upaya Marketing Sampeyan

Kanggo ngerti kinerja strategi konten sampeyan, sampeyan kudu mriksa nomer kasebut. Liwat rinci Analytics, sampeyan bisa entuk wawasan babagan blog sing luwih sukses, apa sing sampeyan tekan umume, lan bidang apa sing sampeyan butuhake. Analytics penting nalika nggawe strategi pemasaran digital sing efektif amarga suwe-suwe sampeyan bakal bisa ngramal tren apa sing bakal kedadeyan, jinis media apa sing luwih resep nalika pamirsa, lan saluran pemasaran apa sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan.

Bungkus

Tanpa strategi keterlibatan pelanggan digital sing komprehensif, para pemasar bakal terus kesenjangan nalika nggawe merek. Daripada fokus ing pariwara sing disurung menyang pelanggan, para pemasar saiki kudu pindhah menyang bidang digital lan nggawe strategi jangka panjang sing fokus ing keterlibatan sing narik pelanggan.

Sederhanane, diwiwiti kanthi nggawe strategi pemasaran konten sing dinamis uga ngenali alat lan saluran pemasaran apa sing dibutuhake kanggo dituduhake lan disebarake. Konvergensi nggawe multimedia, media sosial lan Analytics penting kanggo nggayuh online manawa sampeyan minangka perusahaan gedhe, bisnis cilik, utawa uga wirausahawan. Keterlibatan nggawe obrolan sing diwiwiti kanthi transparansi liwat pemasaran konten, supaya kabeh pelanggan bisa nemokake sampeyan online liwat pitakon telusuran sing nyambung menyang situs sampeyan.

Pasar saiki mbutuhake kabeh merek kompetitif digital lan para pemasar sing ngerti pentinge konten, konsumen, lan data sing didhukung yaiku sing bakal nggawe merek sukses.

2 Komentar

  1. 1

    Nganalisis upaya pemasaran tenan minangka langkah sing paling penting kanggo aku amarga aku ora pengin menehi dhuwit lan energi menyang prekara sing ora bisa digunakake, utamane yen aku duwe pilihan kanggo ngawasi supaya ora bisa.

    Sing penting banget, lan sampeyan nyebutake, yaiku nggawe strategi konten sing relevan. Saka panemuku, sing mbutuhake pangerten babagan pasar sampeyan lan apa sing bisa digunakake, lan kenapa. Saiki ndeleng sinyal sosial (Facebook, Twitter) minangka salah sawijining perkara sing penting, nanging aku nemokake akeh industri khas B2B uga kesehatan, teknologi, lan liya-liyane sing ora "pas" kanggo sosial. Iku bener. Nanging pemasaran konten uga ana ing kana, sampeyan ora bisa ndeleng kanthi mung ndeleng buzz sosial. Pramila aku nggawe piranti lunak anyar kanggo nganalisa sinyal Buzz saka Sosial, uga sinyal Impact (kayata keterlibatan pangguna nyata liwat komentar, tampilan, klik, link)

    Produk kasebut diarani Impactana (http://www.impactana.com/ ) Lan nyritakake persis apa sing kudu dakkerteni kanggo ndeleng jinis konten sing digunakake apa wae kanggo industri apa wae, sanajan ora apik ”(ie isi kucing Viral). Aku uga ngerti manawa pemasaran kontenku sukses apa ora. Iki uga nuduhake apa sing dadi konten pemasaran sing sukses yaiku milikku utawa pesaingku supaya aku bisa nggunakake kasebut minangka praktik paling apik. Mungkin sampeyan pengin ndeleng dhewe kanggo ndeleng kabeh pilihan lan menehi ngerti yen sampeyan migunani. Bakal kepingin dirungokake saka sampeyan.

    Matur suwun Christoph

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.