Pakaryan Apa Kebutuhan Pelanggan Kanggo Produk utawa Layanan Sampeyan?

Teknologi Disruptive.gif Aku nekani acara hebat wingi sing diarani KTT Inovasi, sing digawe dening Indy TechPoint. Clayton Christensen, juru bicara, profesor, lan penulis Universitas Harvard ngomong bab Innovation Disruptive lan nindakake tugas sing luar biasa. Salah sawijining poin sing digawe ing bagean pungkasan presentasi yaiku nemokake proyek sing kudu ditindakake produk utawa layanan sampeyan.

Dheweke menehi conto milkshake lan kepiye, liwat riset pasar, restoran nampa masukan babagan rasa, bahan, lan liya-liyane, kanggo susu susu. Sawise ngetrapake pangowahan adhedhasar panlitene, ora ana pangowahane adol. Sawise riset luwih lengkap, Christensen lan timnya nemokake manawa wong tuku susu ing wayah esuk kanggo njupuk wektu sajrone plancongan dawa lan menehi kepuasan rasa lapar sing cukup nganti mangan maneh.

Restoran kasebut nyoba nggawe milkshake luwih apik kanggo saingan karo susu liyane, nanging para pelanggan ora ndeleng milkshake sing saingan, dheweke butuh milkshake kanggo nindakake tugas sing mbuang-mbuwang wektu lan menehi rasa lega keluwen. Dadi saran sing digawe Christensen lan time ora supaya nggawe milkshake sing luwih apik, nanging luwih becik luwih kenthel goyangake supaya bisa tahan liwat perjalanan!

Minangka pemasar, target kita nemtokake pelanggan - kita asring dilebokake ing ember adhedhasar data demografi, prilaku pangguna lan poin data liyane tanpa mundur lan takon apa tugas sing kudu ditindakake pelanggan? Lan, apa produk utawa layananku bisa ngrampungake tugas kasebut?

Kepiye sampeyan bisa ngerteni proyek apa sing kudu ditindakake produk?

  • Njupuk survey online
  • Gunakake Media Sosial kanggo nonton lan ngrungokake cara pangguna nggunakake produk
  • Ayo para pelanggan blog tamu ing blog perusahaan sampeyan babagan cara nggunakake layanan / produk
  • Ngundang wong-wong mau kanggo rawuh ing webinar sabanjure lan wenehi wektu 10 menit kanggo demo panggunaan produk

Dina iki minangka dina sing cocog kanggo takon lan goleki pemasaran sampeyan lan priksa manawa kalorone wis selaras.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.