Komunikasi Real-Time: Apa sing diarani WebRTC?

Kasus Gunakake WebRTC

Komunikasi wektu nyata ganti cara perusahaan nggunakake ngarsane web kanthi proaktif sesambungan karo prospek lan pelanggan.

Apa sing diarani WebRTC?

Web Real-Time Communication (WebRTC) minangka kumpulan protokol komunikasi lan API sing wiwitan digawe dening Google sing ngaktifake komunikasi swara lan video wektu nyata liwat sambungan peer-to-peer. WebRTC ngidini browser web bisa njaluk informasi wektu nyata saka browser pangguna liyane, supaya komunikasi peer-to-peer lan klompok nyata-wektu kalebu swara, video, obrolan, transfer file, lan nuduhake layar.

Twilio - Apa sing diarani WebRTC?

WebRTC ana ing endi wae.

Pasar WebRTC global $ 1.669 milyar USD ing taun 2018 lan samesthine bakal tekan $ 21.023 milyar USD global ing taun 2025.

Riset Pasar Sion

Pirang-pirang taun kepungkur, WebRTC diwiwiti minangka panyedhiya protokol VoIP sing target browser web. Dina iki, ora ana audio / video streaming browser tanpa implementasi WebRTC. Nalika ana sawetara vendor sing yakin manawa WebRTC gagal ngetrapake sing dikarepake, bisa uga vendor sing gagal nggunakake WebRTC kanggo nggunakake pengalaman pangguna sing unggul.

WebRTC yaiku babagan nambah obrolan wektu nyata liwat browser web. Bubar iki, Google ngumumake Chrome duwe luwih saka 1.5 milyar audio / video minggon ing sawetara menit. Kira-kira 214 yuta menit saben dina. Lan mung ana ing Chrome! Mangkene katrangan lengkap babagan kemampuan sing ditemokake nggunakake WebRTC.

Kasus panggunaan WebRTC

Apa Komunikasi Real-Time sing Kasedhiya karo WebRTC?

  • Nuduhake layar - Ngoptimalake kolaborasi karo pangguna liyane kanthi cepet. Aplikasi obrolan video Android / iOS WebRTC mbisakake mbagi layar kanthi adoh karo piranti utawa pangguna liyane kanthi akses sing cocog. Kanthi sinyal WebRTC, kolaborasi jarak jauh Modern digawe dening rong panyedhiya platform komunikasi utama yaiku SkypeMirrorfly. Fitur enggo bareng layar nggawe modernisasi kabeh kolaborasi bisnis menyang level sabanjure nalika konferensi adhedhasar rapat minangka fungsi dhasar. Saka diskusi nganti presentasi, webinar nganti rapat, nuduhake layar dadi inti. 
  • Konferensi Video Multi-pangguna - Konferensi video multi-pangguna sing luhur mbutuhake skalabilitas kanggo nangani ton pangguna kanthi bebarengan, ing kene obrolan web WebRTC diwiwiti. Server sinyal WebRTC ngidini nggawe panggilan video lan swara multi-partai nyata-wektu lan lancar menyang global. Telpon video lan swara WebRTC nuntut stream media paling sithik kanggo nyambung kabeh peserta ing panggilan video multi-partai. Aplikasi panggilan video WebRTC nambah sambungan multi-partai liwat MCU (unit kontrol Multipoint) lan SFU (unit penerusan Selektif).    
  • Kolaborasi ing Ease - Nalika semana sampeyan mlebu kanggo akun, download platform lan instal sawetara platform mung kanggo nyambung karo pangguna liyane kanggo ngobrol. Kanthi server obrolan swara lan video WebRTC, ora ana proses tradisional maneh. Obrolan teks WebRTC luwih gampang lan gampang kanggo ngalami kolaborasi kanthi lancar. Kolaborasi wektu nyata digawe gampang ing platform sing digawe karo browser sing didhukung WebRTC. 
  • Berkas Berkas - Panularan data ageng mesthi dadi tumindak kasar lan angel ing endi pangguna bisa ngalih menyang aplikasi liyane kayata Email utawa drive. Proses transfer data ora patiya gampang, butuh akeh wektu, gaweyan lan data. Kanthi server sinyal WebRTC, proses bakal nyuda proses ngirim langsung dikirim liwat situs web sing wis dipasang API telpon video. Lan maneh, WebRTC ngidini ngirim file kanthi latensi ultra-low apa wae bandwidth. Ing ndhuwur, WebRTC ngirim data ing sangisore atap sing aman.     
  • Komunikasi Video & Voice Multi-aman  - WebRTC Signal WebSockets nyedhiyakake protokol RTP (SRTP) sing kuat sing ndhelik kabeh obrolan swara klompok WebRTC sing ditularake ing Android, iOS & aplikasi web. Uga ngasilake bukti asli kanggo komunikasi liwat Wifi kanggo njaga telpon saka akses lan rekaman telpon sing ora dikarepake. 
  • Layanan nyata-nyata kanggo Komunikasi Langsung - WebRTC duweni potensi kanggo nggabungake karo aplikasi apa wae kanggo ngalami obrolan langsung ing sektor kasebut. Infrastruktur WebRTC & obrolan video SDK nggawe jalur langsung kanggo nggawe obrolan langsung apa wae industri, wiwit ritel, e-commerce, kesehatan, dhukungan pelanggan, nyedhiyakake layanan komunikasi real-time. 
  • Jaringan Latensi Kurang - API Video Call kanthi integrasi WebRTC mbisakake bisa nuduhake data langsung menyang piranti utawa aplikasi kasebut tanpa kudu mlebu seri server. Akses antar-browser nampilake aliran data lan entuk transmisi ing jaringan latensi sing kurang. Aplikasi obrolan WebRTC ngaktifake ngalami akeh pesen lan file menyang aplikasi liyane tanpa preduli bandwidth sing diduweni situs web. 

Telpon Video WebRTC nggunakake Node.js

Mangkene pandhuan apik babagan Kepiye Panggilan Video lan Aplikasi Obrolan Swara bisa nggunakake WebRTC lan framework JavaScript Node.js.

Nggabungake WebRTC Nggunakake MirrorFly

Pengin miwiti dina iki? Priksa MirrorFly's Real-Time API Obrolan. Kanthi Chat API, sampeyan bisa nggawe aplikasi olahpesen serbaguna kanthi nggunakake macem-macem fitur lan fungsi. Dheweke nawakake API nyata-wektu kanggo aplikasi web lan SDK kanggo aplikasi seluler Android lan iOS.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.