Apa Kasunyatan Virtual kasebut?

virtual Reality

Akselerasi teknologi yaiku napas. Yen sampeyan takon babagan pendapat virtual babagan virtual taun kepungkur, mesthine aku bakal menehi katrangan manawa entuk kesempatan winates ing pendhidhikan lan hiburan. Nanging, kaya sing dakkandhakake ing kiriman pungkasan sawise rawuh Dell Technology World, ndeleng transformasi digital sing kedadeyan ing jagad iki ngganti perspektif babagan kabeh perkara.

Apa Kasunyatan Virtual kasebut?

Virtual reality (VR) minangka pengalaman sing kacakup nalika indera visual lan keprungu pangguna diganti karo pengalaman pabrik. Tutul liwat peralatan haptik bisa ditambahake, aroma kanggo mambu, lan suhu uga bisa ditambah. Tujuane yaiku Ganti jagad sing ana lan pangguna percaya manawa ana ing simulasi interaktif sing digawe liwat piranti kasebut.

Akselerasi kasebut ditindakake kanthi pitulung intelijen buatan - sistem bisa sinau ngisi kesenjangan sing durung ditrapake kerangka pangembangan. Aku nuduhake crita sing luar biasa McLaren simulasi akurat banget nganti prediksi sing digawe dening simulatore akurat banget, mula digunakake kanggo nyiyapake lan nyetel mobil balap. Pancen apik tenan ... kasunyatan virtual ngramal kasunyatan nyata. Wadhuh

Pungkasan diteliti lan dikembangake Reality Virtual lan ngasilake infographic ing ngisor iki. Fullestop khusus kanggo desain web khusus lan pangembangan ing saindenging jagad. Desain Khusus kanggo bisnis kanthi kabutuhan unik. Infographic nyedhiyakake manawa VR ditrapake kanggo kesempatan pemasaran kanthi asil sing luar biasa:

Uga ora bakal mudhun alon-alon. Belanja kanggo VR bisa nganti $ 7 milyar ing taun iki antarane perangkat keras lan piranti lunak lan bisa tuwuh nganti $ 30 milyar ing taun 2020. Ana 188 headset VR sing kasedhiya ing Amazon kanthi Oculus Rift dirating salah siji sing paling apik. Aku nonton nalika putrine muter pirang-pirang game karo sistem Oculus Rift sing dikombinasikake karo Alienware Area 51 sistem lan pancen nggumunake yen dheweke ndeleng pengalaman kasebut kanthi cepet.

Priksa infographic sing rinci babagan industri lan kesempatan liyane kanggo Realitas Virtual. Dadi luwih nyenengake!

Apa Kasunyatan Virtual kasebut?

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.