Apa sing diarani Viral Marketing? Sawetara Tuladha lan Napa Dheweke Bisa (utawa Ora)

arep infographic virus

Kanthi popularitas media sosial, aku ngarep-arep manawa mayoritas bisnis nganalisa saben kampanye sing ditindakake kanthi pangajab supaya bisa dituduhake liwat mulut ke mulut kanggo nambah jangkah lan potensi.

Apa sing diarani pemasaran Viral?

Pemasaran virus nuduhake teknik sing ahli strategi isi sengaja ngrancang konten sing gampang ditransfer lan narik kawigaten supaya bisa dituduhake kanthi cepet dening akeh wong. Kendaraan minangka komponen utama - kebutuhan media nyebar liwat wong tinimbang mbayar akeh kanggo promosi utawa pertunjukan udara. Video lucu pancen populer, nanging uga ana meme gambar, lan uga insentif sing dituduhake kaya diskon klompok.

Mangkene ringkesan babagan wektu Siklus

saka Emerson Spartz, ahli babagan virality Internet.

Tuladha Kampanye Pemasaran Viral

Dove Nyata (ly) Ayu

Truk Volvo karo Jean-Claude Van Damme.

Kang ngasilake Delov Digital's versi Chuck Norris sing wis didigitalisasi

lan 22 Langsung Street kang versi karo Channing Tatum.

Infographic saka Gelar Pemasaran Paling Apik uga nyedhiyakake sawetara tips babagan konten sing mbantu dadi virus uga apa sing kudu dihindari nalika nggawe kampanye sing dirancang kanggo dadi virus.

Pemasaran Viral

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku seneng karo sampeyan ujar manawa kita ora ngrencanakake upaya sing bakal ditindakake. Kanthi cara iki, dhasar dipupuk, lan rincian direncanakake kanthi apik. Ikatan karo acara saiki bisa uga nggawe utawa ngilangi upaya sing bakal viral utawa ora, pikirane menarik.

    • 3

      Zack - tenan. Malah para profesional sing nggarap kampanye iklan virus ngerti manawa ana risiko ora bakal ditindakake. Mulane, kita kerja kanggo mesthekake kampanye kita tansah nambah sawetara jinis nilai tinimbang mung nyoba dadi guyonan utawa aneh. Mangkono, yen gagal, dheweke isih bisa menehi sawetara nilai kanggo pamirsa sing sempit sing cocog!

  3. 4

    kirim apik banget. Aku seneng banget. Matur nuwun kanggo nuduhake conto iki. Ana akeh kerja keras lan risiko sing ana ing iklan virus. Apes, yen ora dadi viral nanging aku setuju banget yen kita ora ngrancang kampanye kanthi nganggep bakal viral. Looking forward kanggo kiriman menarik kuwi.

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.