Apa sing diarani Viral Marketing? Sawetara Tuladha lan Napa Dheweke Bisa (utawa Ora)

arep infographic virus

Kanthi popularitas media sosial, muga-muga mayoritas bisnis nganalisa saben kampanye sing ditindakake kanthi pangarep-arep bisa dituduhake liwat tutur kanggo nambah tekan lan potensi.

Apa sing diarani pemasaran Viral?

Pemasaran virus nuduhake teknik sing ahli strategi isi sengaja ngrancang konten sing gampang diangkut lan narik kawigaten supaya bisa dituduhake kanthi cepet dening akeh wong. Kendaraan minangka komponen utama - kebutuhan media nyebar liwat wong tinimbang mbayar akeh kanggo promosi utawa pertunjukan udara. Video lucu pancen populer, nanging uga ana meme gambar, lan uga insentif sing dituduhake kaya diskon klompok.

Mangkene ringkesan babagan wektu Siklus

saka Emerson Spartz, ahli babagan virality Internet.

Tuladha Kampanye Pemasaran Viral

Dove Nyata (ly) Ayu

Truk Volvo karo Jean-Claude Van Damme.

Kang ngasilake Delov Digital's versi Chuck Norris sing wis didigitalisasi

lan 22 Langsung Street kang versi karo Channing Tatum.

Infographic saka Gelar Pemasaran Paling Apik uga nyedhiyakake sawetara tips babagan konten sing mbantu dadi virus uga apa sing kudu dihindari nalika nggawe kampanye sing dirancang kanggo dadi virus.

Pemasaran Viral

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku seneng kepiye sampeyan ujar manawa kita ora kudu ngrencanakake usaha dadi virus. Kanthi cara iki, dhasar bisa digawe, lan rinciane wis direncanakake kanthi becik. Ikatan acara sing saiki bisa dadi gaweyan utawa ora sukses, dadi virus utawa ora, pikirane menarik.

    • 3

      Zack - tenan. Malah para profesional sing ngupayakake kampanye iklan virus ngerti manawa ana risiko sing bakal ditindakake. Amarga iku, kita ngupayakake supaya kampanye bisa nambah sawetara jinis tinimbang nyoba guyonan utawa aneh. Mangkono, yen gagal, dheweke isih bisa menehi rega kanggo pamirsa sempit sing relevan!

  3. 4

    Pos sing apik banget. Aku seneng banget. Matur nuwun kanggo nuduhake conto iki. Ana akeh kerja keras lan risiko sing ana ing pariwara virus. Sayang banget, yen ora dadi virus nanging aku setuju manawa kita ora kudu ngrancang kampanye kanthi asumsi bakal dadi virus. Ngarep-arep kiriman sing menarik.

  4. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.