Apa sing diarani TLD? Domain Tingkat Top Diterangake

tld com

Yen sampeyan ngrampungake jeneng domain, ing domain tingkat paling dhuwur minangka bagean pungkasan sawise titik pungkasan. Iku level paling dhuwur ing hirarki jeneng domain. Dadi, kanggo martech.zone, ing TLD is situs.

Nalika web pisanan diluncurake ing Amerika Serikat, luwih gampang ngelingi jeneng domain. situs tegese sampeyan ana ing situs perusahaan, situs tegese sampeyan ana ing situs nirlaba, .edu tegese sampeyan ana ing universitas utawa situs sekolah, situs tegese sampeyan ana ing jaringan, .mil tegese sampeyan ana ing situs instalasi militer, lan .gov tegese sampeyan ana ing situs pamrentah. Jeneng domain bisa didaftarkan kanggo .com, .net, lan .org tanpa watesan nanging sing liyane diwatesi mung kanggo tujuan tartamtu.

TLD disetujoni lan didol dening ICANN:

ICANN minangka perusahaan sing entuk untung umum karo para peserta saka saindenging jagad iki sing darmabakti supaya Internet tetep aman, stabil lan bisa digunakake bareng. Iki nyengkuyung kompetisi lan nggawe kabijakan babagan pengenal unik Internet. Liwat peran koordinasi sistem penamaan Internet, pengaruh kasebut nduwe pengaruh penting marang ekspansi lan evolusi Internet.

Ing taun 2016, 1300 TLD anyar kasedhiya kanggo digunakake lan, ing pirang-pirang kasus, didol menyang masarakat umum Kanggo ndeleng kabeh dhaptar, bukak Database ROOT, sing rincian kabeh domain level paling dhuwur, kalebu gTLD kayata situs, lan TLD kode negara kayata .UK.

Mangkene kabeh sing pengin sampeyan ngerteni babagan TLD Fakta Hosting.

Apa sing diarani TLD? Top Level Domain

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.