Apa ROI saka Pelanggan sing Loyal?

Bolstra - Nilai Kasetyan Pelanggan

Kita wis miwiti pertunangan anyar karo sukses pelanggan perusahaan ahli, Bolstra.

Bolstra minangka panyedhiya solusi piranti lunak (SaaS) kanggo perusahaan Business to Business sing pengin nambah penghasilan berulang kanthi nyuda churn lan ngenali kesempatan upsell. Solusi kasebut, kanthi praktik paling apik, mbantu perusahaan sampeyan ngasilake asil sing dikarepake sing dikarepake pelanggan.

Sajrone sawetara taun kepungkur, amarga lelungan pemasaran sing lincah wis berkembang lan kita ngevaluasi kadewasan pemasaran bisnis - Indikator kinerja utama sing terus misuwur yaiku pengalaman pelanggan. Platform kaya Bolstra nyedhiyakake analisis lelungan pelanggan sing bisa diukur lan bisa ditindakake ing organisasi - lan para pelanggan wis ndeleng asil sing luar biasa. Ing B2B SaaS, retensi pelanggan kritis. Kita lagi ndeleng akeh perusahaan sing kliwat kesempatan tuwuh kanthi mung fokus ing akuisisi lan dudu pengalaman, kasetyan, lan retensi.

Biaya akuisisi terus meningkat ing pirang-pirang industri amarga penerbit digital ngunci akses menyang pamirsa sing sampeyan nyoba, mula laba investasi kanggo retensi lan loyalitas pelanggan saya tambah. Iki dudu perusahaan sing pengin nggawe pelanggan, nanging kaping pirang-pirang kontrak gedhe sabanjure dadi kursi mburi kanggo para pelanggan sing ana saiki. Nalika kompetisi lan pilihan terus meningkat, lan inovasi dadi internal sing luwih terjangkau, perusahaan kudu luwih nggatekake babagan sukses pelanggan.

Sambungake karo macem-macem platform review online lan volume media sosial, lan para pemasar kudu nggatekake uga. Sampeyan bisa nggunakake jutaan kanggo pemasaran online sing efektif supaya bisa ilang nganggo siji gaff sing dadi virus. Saben individu ing perusahaan sampeyan saiki dadi perwakilan umum perusahaan lan kudu kerja sama karo penjualan lan pemasaran sampeyan kanggo nggawe kredibilitas, reputasi, lan panguwasa merek kanthi online.

Perusahaan nganggep entheng babagan pengaruh retensi tumrap bathi sakabèhé. Kasunyatane, kenaikan 5% ing retensi pelanggan bisa nambah bathi antara 25% lan nganti 125%

Apa sukses lan kesetiaan pelanggan dadi kunci kanggo organisasi sampeyan? Apa sampeyan ngerti apa retensi pelanggan lan apa wis nambah? Apa sampeyan ngerti apa pengaruh penylametan pelanggan ing garis ngisor?

Infographic Nilai Asline

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.