Video: Inovasi Digayuh Kanthi Ngatasi Masalah

Logo Compendium21

Dina Jumuah, aku diwenehi kesempatan sing luar biasa kanggo melu KTT Inovasi Compendium. Ing pimpinan Presiden Frank Dale, kanthi ide saka Blake Matheny, lan kanthi dhukungan saka pendiri Chris Baggott lan Sales VP Scott Blezcinski, perusahaan kasebut njupuk "wektu istirahat" saka makarya, lan malah nggunakake dina kanggo inovasi.

Chris miwiti inisiatif kanthi crita apik tenan babagan carane dheweke gagal ing sawijining bisnis, nanging sawise ngidentifikasi masalah kasebut, dheweke nggawe perusahaan liyane sing apik tenan - TargetTrget.

Kuncine crita yaiku inovasi ora babagan nggawe sing rumit utawa keren ... Iki yaiku ngenali masalah lan kerja keras kanggo nemokake solusi. Sajrone sedina, 3 tim ing Compendium nemtokake 3 masalah sing beda karo para pelanggan:

  • Nggawe konten luwih gampang.
  • Ngapikake kualitas konten.
  • Nambah tingkat konversi ing blog Telpon menyang Tindakan.

Tim kasebut ngubungi klien utama, njaluk tulung, ide ide, lan malah ngramal pengaruh umum ing bisnis kasebut. Aku ora bisa nuduhake solusi - mung saben wong bakal dadi game changer kanggo industri. Kabeh ing siji dina!

Apa perusahaan sampeyan aktif promosi inovasi kaya iki? Yen sampeyan ngerteni bisnis saben dina saben dina nyebabake produktivitas lan semangat tim sampeyan - iki bisa uga dadi solusi sing tepat kanggo nguatake maneh bisnis, karyawan, lan ngatasi masalah nyata ing pasar. Ora diraguhi manawa aku bakal nggabungake iki menyang perusahaan kita!

Pengungkapan: Aku dadi pemegang saham ing Compendium, terus mbantu para klien, lan Blake ngupayakake sawetara proyek rajin amarga DK New Media.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.