Apa Manajemen Tag Perusahaan? Napa Sampeyan kudu ngetrapake Manajemen Tag?

Apa sing diarani Platform Manajemen Tag Enterprise

Verbiage sing digunakake wong ing industri bisa nggawe bingung. Yen sampeyan ngomong babagan menehi tag karo blogging, sampeyan bisa uga milih milih istilah sing penting kanggo artikel kasebut tag lan supaya gampang digoleki lan bisa ditemokake. Manajemen tag minangka teknologi lan solusi sing beda banget. Miturut pendapatku, aku kira jenenge ora apik ... nanging iki wis dadi istilah umum ing saindenging industri mula bakal dijlentrehake!

Apa Manajemen Tag?

Menehi tag a site is adding some script tags to the head, body, or footer of a site. If you’re running multiple analytics platforms, testing services, conversion tracking, or even some dynamic or targeted content systems, it almost always requires you to input scripts into your content management system’s core templates. Tag management systems (TMS) provide you with one script to insert into your template and then you can manage all others through the third-party platform. The tag management system allows you to build kontaner ing endi sampeyan bisa kanthi cerdas ngatur tag sing pengin diatur.

ing perusahaan organisasi, manajemen tag ngidini tim pemasaran, tim desain web, tim konten lan tim IT supaya bisa digunakake kanthi mandhiri. Asile, tim pemasaran digital bisa masang lan ngatur tag tanpa kena pengaruh karo konten utawa tim desain… utawa kudu njaluk panjaluk marang tim IT. Kajaba iku, platform manajemen tag perusahaan nawakake audit, akses, lan ijin sing dibutuhake nyebarke kacepetan lan nyuda resiko kanggo breaking situs utawa aplikasi.

Priksa manawa maca kiriman kita nalika masang manajemen tag e-commerce, kanthi dhaptar 100 tag kritis kanggo masang lan ngukur interaksi pelanggan lan prilaku tuku.

Napa Bisnis Sampeyan kudu nggunakake Sistem Manajemen Tag?

Ana sawetara alasan kenapa sampeyan pengin nggabungake a sistem manajemen tag menyang operasi sampeyan.

  • ing lingkungan perusahaan ing endi protokol, kepatuhan, lan keamanan ngalangi para pemasar supaya ora gampang nulis skrip menyang CMS. Panjaluk nambah, nyunting, nganyari utawa mbusak tag skrip situs bisa uga tundha kemampuan sampeyan ngatur upaya pemasaran. Sistem manajemen tag mbenerake iki amarga sampeyan mung kudu masang siji label saka sistem manajemen tag banjur ngatur kabeh liyane saka sistem kasebut. Sampeyan ora kudu njaluk panjaluk liyane menyang tim infrastruktur!
  • Sistem manajemen tag diwenehake jaringan pangiriman konten iku pancen cepet banget. Kanthi nggawe panjaluk siji menyang layanan kasebut lan banjur mbukak skrip ing situs sampeyan, sampeyan bisa nyuda wektu mbukak lan ngilangi kemungkinan situs sampeyan bakal beku yen layanan kasebut ora mlaku ing hilir. Iki bakal nambah tarif konversi lan mbantu ngoptimalake mesin telusuran.
  • Sistem manajemen tag nawakake kesempatan kanggo ngindhari tag dobel, ngasilake pangukuran sing luwih akurat kanggo kabeh properti sampeyan.
  • Sistem manajemen tag asring ditawakake titik lan klik integrasi kanthi kabeh solusi sing menehi tag situs web sampeyan. Ora butuh ton salinan lan tempel, cukup log in lan aktifake saben solusi!
  • Akeh sistem manajemen tag sing wis berkembang lan nawakake solusi sing kuat kanggo uji coba pamisah, uji coba A / B, uji coba multivariat. Pengin nyoba judhul utawa gambar anyar ing situs sampeyan kanggo ndeleng manawa nambah tarif keterlibatan utawa klik-tayang? Maju wae!
  • Sawetara sistem manajemen tag malah nawakake pangiriman konten dinamis utawa target. Contone, sampeyan bisa uga pengin ngganti pengalaman situs yen pengunjung minangka pelanggan mungsuh prospek.

10 Mupangate Manajemen Tag

Here’s a great overview infographic of the top 10 benefits of tag management for digital marketers from Nabler.

tag managemement infographic scale

Platform Sistem Manajemen Tag Enterprise (TMS)

Ing ngisor iki minangka dhaptar solusi manajemen tag perusahaan, priksa manawa nonton video ing sawetara kasebut supaya bisa nerangake babagan kemampuan manajemen tag lan sistem manajemen tag.

Peluncuran Platform Pengalaman Adobe - Nyoba ngatur panggunaan sisih klien kabeh teknologi ing tumpukan pemasaran sampeyan bisa uga tantangan. Untunge, Experience Platform Launch dibangun kanthi desain API-pisanan, sing ngidini skrip bisa ngotomatisasi penyebaran teknologi, nerbitake alur kerja, nglumpukake data lan nuduhake, lan liya-liyane. Dadi tugas sing mbuwang wektu kepungkur, kayata manajemen tag web utawa konfigurasi SDK seluler, butuh wektu luwih sithik - menehi kontrol lan otomatis kanthi maksimal.

Mesthekake - Atur kabeh tag vendor lan data liwat siji antarmuka sing intuisi, nampilake luwih saka 1,100 integrasi vendor turnkey. Nggabungake lan gawe standar sumber data sing dipisahake ing teknologi lan piranti kanggo ndorong ROI sing luwih gedhe saka tumpukan teknologi sing berkembang liwat siji tag tag lapisan data.

Google Tag Manager - Google Tag Manager ngidini sampeyan nambah utawa nganyari tag situs web lan aplikasi seluler, kanthi gampang lan gratis, kapan wae sampeyan pengin, tanpa nyekel wong-wong IT.

Tealium iQ - Tealium iQ mbisakake organisasi kanggo ngontrol lan ngatur data pelanggan lan vendor MarTech liwat web, seluler, IoT, lan piranti sing nyambung. Dilengkapi karo ekosistem liwat 1,300 integrasi vendor turnkey sing ditawakake liwat tag lan API, sampeyan bisa kanthi gampang masang lan ngatur tag vendor, nyoba teknologi anyar, lan pungkasane bisa ngontrol tumpukan teknologi pemasaran sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.