Apa Konten sing Disponsori? Kepiye Sampeyan Bisa Ngoptimalake Rekomendasi Konten kanggo Tarif Klik-Luwih Apik?

konten sing disponsori

Salah sawijining cara promosi situs kanthi sukses lan nggedhekake jangkauan yaiku nggunakake konten sing disponsori. Kita wiwit nggunakake siji vendor, nanging nalika ora sengaja nglakokake promosi, luwih saka $ 10 r - banjur invoice kanggo njaluk bantuan lan nuntut supaya mbayar - kita diarani mandheg. Kita pindhah menyang Taboola lan duwe asil sing luwih apik kanthi kesempatan kanggo pamisah pamirsa miturut negara (kanthi biaya tarif klik-tayang relatif).

Ana luwih saka 5M konten sing saiki dipromosikake liwat platform panemuan konten, lan ewu merek sing mbukak kampanye konten. Cukup wajar yen kita wis ngerteni kabeh, lan nalika lagi sinau bab utawa rong perkara babagan apa sing nggawe wong ngeklik lan melu platform kita. Taboola

Apa Konten sing Disponsori

Akeh toko sing bingung pariwara asli lan promosi konten sing disponsori. Konten sing disponsori beda banget, umume baris konten sing langsung ana ing sangisore artikel sing diterbitake sing nduweni artikel sing cocog miturut topik. Perusahaan konten sing disponsori, kayata Taboola, mindai konten sing diterbitake kanggo ngasilake asil sing paling apik kanggo entuk tingkat klik-tayang sing luwih dhuwur. Aku percaya kekuwatan konten sing disponsori paling gedhe yaiku kemampuan supaya konten sampeyan ditemokake.

Cara Nambah Tingkat Klik-Liwat Konten sing Disponsori

Taboola nggabungake infographic iki kanggo mbantu ngoptimalake konten sing disponsori - saka cara nulis tag judhul nganti jinis gambar cilik utawa gambar unggulan sing diterbitake. Nggunakake verbiage tumindak sing diarahake menyang pamirsa lan gambar sing katon kaya sing apik ing format cilik iku kritis.

tingkat klik-tingkatan-tingkat luwih apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.