Pangertosan SOPA

sopa internet pra

Yen sampeyan butuh wektu kanggo mikir, Internet pancen siji-sijine bagean saka ekonomi Amerika sing saiki sukses. Aku ora ngandel yen ana ironi yen uga bagean siji saka ekonomi Amerika sing durung diwiwiti pamrentah. Sasi pungkasan, ana undang-undang penting sing dipilih lan direncanakake bakal diganti ... kanthi drastis.

Kanthi pratelan manawa kita butuh undang-undang hak cipta luwih akeh kanthi online, ing Lindhungi Undhang-undhang IP dikembangaké ing Senat lan Undhang Undhang-undhang Piracy Online (SOPA) ing Omah. Loro-lorone minangka terusan sing ngancam saka tagihan sensor COICA Internet taun lalu. Kaya sadurunge, undang-undang iki ngundang risiko keamanan Internet, ngancam pidato online, lan ngrusak inovasi Internet.

Sinau luwih lengkap babagan SOPA saka Infographic iki, bisa menehi pengaruh banget marang bisnis lan inovasi ing Internet. Lan sing paling penting - tumindak lan wenehi wakil sampeyan sampeyan ora bakal sabar:
Internet SOPA

Infographic saka Kutipan Asuransi Bisnis lan ditemokake dening kanca Jeff Jockisch ing Google+!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.