Apa sing diarani Pemantauan Media Sosial? Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti!

ngawasi media sosial

Mbok menawi kita kedah miwiti kok. Kadhangkala kita ngrembug ngawasi media sosial karo klien, lan dheweke ujar manawa dheweke ora ana ing media sosial, mula dheweke ora kuwatir. Ya… iku apes amarga sanajan merek sampeyan ora melu obrolan sosial, ora ateges pelanggan lan calon pelanggan ora melu.

Napa Sampeyan Kedah Ngawasi Media Sosial

  • An pelanggan mangkel mbahas babagan frustasi kanthi online. Agensi kita duwe keterlibatan sing angel sawetara wulan kepungkur lan kita nyewa sumber daya tambahan kanggo ngrampungake kahanan kanthi biaya. Kita malah negesake karo klien manawa dheweke wis wareg karo asile ... nanging banjur ditemokake yen lagi ngrembug babagan online. Kita langsung nelpon, ngrampungake kahanan, lan dheweke ngrampungake diskusi. Yen ora ngrungokake, kita mesthi ora bisa mesthekake manawa dheweke kepenak lan reputasi kita tetep ora sopan.
  • A calon pelanggan sing cocog kanggo produk lan layanan perusahaan sampeyan ana ing sawetara forum sosial sing njaluk pitulungan lan rekomendasi kanggo vendor. Amarga sampeyan ora ngobrol, pesaing liyane melu, mbantu, lan entuk kontrak.
  • A seneng customer nyebutake sampeyan kanthi online. Ulasan lan testimoni angel ditemokake, dadi yen ana wong sing ujar penting babagan sampeyan - ora mung sampeyan kudu ngrungokake, nanging uga kudu menehi saran. Kesaksian pihak katelu minangka sarana sing efektif banget kanggo entuk kapercayan calon pelanggan.

iki infographic saka Salesforce lan Unbounce mlaku liwat terminologi lan dhasar ngawasi media sosial. Saka terminologi - kaya bedane antarane ngrungokake, ngawasi, manajemen, Analytics, lan intelijen - kanggo teknik nyata merek sampeyan bisa nggunakake media sosial kanthi efektif.

Apa Monitoring Media Sosial

Ngawasi Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.