Pemasaran Aroma: Statistik, Ilmu Olfaktori, Lan Industri

Marketing Aroma

Saben mulih saka dina sing sibuk, luwih-luwih yen wis akeh wektu ing dalan, sing kudu daklakoni yaiku pertama lilin. Salah siji sing paling disenengi yaiku lilin kayu asin uyah laut sing diarani Calm. Sawetara menit sawise murup, aku krasa apik lan ... aku tenang.

Ilmu Wangi

Ilmu sing ana ing mburi mambu iku narik banget. Manungsa bisa ngerti luwih saka triliun ambu sing beda. Nalika kita nyedhot, irung kita nglumpukake molekul lan padha larut ing membran tipis ing njero rongga irung. Rambut cilik (silia) kobong kaya saraf lan ngirim sinyal menyang otak liwat olfactory bohlam Iki mengaruhi patang bagean ing otak kita - emosi, motivasi, lan memori sing ana pengaruh.

Statistik Pemasaran Ilmu

  • Olfaction, utawa indra mambu, dipercaya minangka indra paling tuwa lan paling berkembang.
  • Irung duwe 10 yuta reseptor mambu, kasusun saka udakara 50 jinis reseptor bau.
  • Saben 30 nganti 60 dina, sel aroma sampeyan nganyari.
  • Sampeyan mambu nganggo otak, dudu irung.
  • Bukti kanggo minyak wangi wiwit 4,000 taun kepungkur.
  • Androstenol minangka feromon lan yen ana kringet seger, para wanita bisa kepincut. Nalika kena hawa, oksidasi dadi androstenone lan ora apik (uga dikenal minangka ambune awak). 
  • Mambu pie waluh lan lavender ditemokake bisa nambah aliran getih (ing kana) pria nganti 40%. 

Mambu asring ngrangsang emosi lan memacu kenangan sadurunge diidentifikasi. Dheweke uga dadi pemicu emosi negatif ... kanthi ekstrem yaiku wong sing nandhang kelainan stres post-traumatic (PTSD).

Apa sing diarani Marketing Aroma?

Pemasaran Aroma minangka jinis pemasaran sensori sing ditargetake kanggo pangertèn olfactory. Pemasaran Scent nggabungake identitas merek, pemasaran, pamirsa target lan nggawe strategi penciuman sing nambah nilai kasebut. Iki asring ditindakake kanthi cara mambu wangi menyang perusahaan ritel kanggo pengaruhe tumindak konsumen.

Kaya dene pangertene, nggabungake kenangan menyang lelungan tuku bisa ngrangsang keterlibatan lan ndadekake konsumen utawa bisnis konversi. Aroma sing tenang lan tenang ing rapat bisnis bisa nggawe wong luwih tenang. Aroma sing ngasilake memori sing nyenengake kanggo konsumen bisa nggawe pengalaman tuku sing luwih bahagia.

Mangkene video panjelasan sing apik saka ScentAir, pimpinan pemasaran aroma, diffusers komersial, lan industri aroma sekitar.

Bisnis Pemasaran Aroma

Sing nggawa kita menyang industri pemasaran aroma. Outlet ritel saiki nandur modhal ing sistem pangiriman aroma sing mbentuk swasana konsumen lan nuwuhake emosi, ndorong tuku lan loyalitas pelanggan. Miturut artikel Shopify, pemasaran aroma wis tuwuh dadi bisnis milyar dolar sing nyakup pirang-pirang industri.

Panaliten sing ditindakake Nike nuduhake manawa nambah aroma ing toko nambah niat kanggo tuku 80 persen, nalika ing eksperimen liyane ing pom bensin karo mini-mart sing dipasang, mompa ambune kopi weruh tuku omben-omben mundhak 300 persen.

Mambu Perdagangan: Kepiye Perusahaan Nggunakake aroma kanggo Adol Produk

Lan iki infographic sing apik banget saka FragranceX, Cara Nguasai Pemasaran Aroma, kalebu mupangat pemasaran aroma lan jinis aroma lan reaksi konsumen.

Pemasaran aroma (uga dikenal minangka pemasaran aroma, pemasaran olfactory utawa pemasaran aroma ambien) minangka praktik nggunakake aroma sing enak kanggo ningkatake citra merek perusahaan, ningkatake pengalaman pelanggan lan nambah penjualan. Pemasaran aroma uga bisa nambah lalu lintas sikil pelanggan lan pengaruhe suwene pelanggan ngentekake ing toko.

Leanna Serras, Cara Nguasai Pemasaran Aroma

ilmu pemasaran aroma bisa dituduhake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.