Pentinge Enablement Sales

Apa Enablement Sales?

Nalika teknologi enablement sales kabukten bisa nambah penghasilan nganti 66%, 93% perusahaan durung ngetrapake platform enablement sales. Iki asring amarga mitos enablement sales sing larang, kompleks kanggo digunakake lan duwe tarif adopsi sing murah. Sadurunge entuk keuntungan saka platform enablement sales lan apa sing ditindakake, ayo luwih dhisik nyelehake babagan apa enablement sales lan kenapa penting. 

Apa Enablement Sales? 

Miturut Forrester Consulting, enablement sales ditetepake minangka:

Proses strategis lan terus aktif kanggo nglengkapi kabeh karyawan sing ngadhepi klien kanthi kemampuan kanggo konsisten lan sistematis ngobrol kanthi apik karo para pemangku kepentingan pelanggan ing saben tahap siklus urip pemecahan masalah pelanggan kanggo ngoptimalake investasi investasi sing adol sistem

Konsultasi Forrester
Apa sing "Enablement Sales" Lan Kepiye Cara Forrester Nerangake?

Dadi, apa sejatine tegese? 

Yen sampeyan mikir babagan tenaga sales sampeyan ing konteks kurva lonceng, bayangake pamindhahan rata-rata saka ngisor kurva lonceng menyang ndhuwur kanthi pemain paling apik. Tujuan enablement sales yaiku mindhah sade rata-rata saka ngisor menyang ndhuwur supaya bisa adol kaya pemain top. Kanggo penjual anyar utawa rata-rata, bisa uga ora duwe ilmu utawa karisma kanggo nindakake presentasi dodolan adhedhasar nilai sing ditindakake para pemain utama karo saben pembeli. Duwe teknologi enablement sales sing pas ngidini para penjual anyar lan rata-rata bisa ndeleng apa sing dienggo karo penjual paling dhuwur kanggo ningkatake sukses penjualan. Ing Mediafly, kita ngarani evolusi iki minangka organisasi penjualan, Evolved Selling ™.

Napa Sampeyan Perlu Enablement Sales?

Sacara sederhana, pembeli wis ganti. Nganti nganti 70% informasi sing dideleng para pembeli B2B wis ditemokake dhewe online, ora diwenehake dening rep sales. Yen panuku nyambung karo sing adol, pangarep-arep bakal akeh. Dheweke ora pengin ngrungokake babagan fitur lan fungsi produk. Nanging, dheweke golek pengalaman tuku sing dipersonalisasi lan narik kawigaten, saengga bisa ngerti apa tantangan unik sing ditanggulangi produk utawa layanan sampeyan lan kepiye cara mbantu dheweke entuk target finansial. 

Kanthi owah-owahan prilaku pembeli, para penjual kudu ngluwihi presentasi PowerPoint sing stagnan. Nanging, dheweke kudu duwe teknologi supaya bisa langsung nggunakake, nyedhiyakake informasi wektu nyata kanggo nggawe kapercayan karo para pembeli lan pungkasane, nutup kesepakatan kasebut. Teknologi enablement sales pancen padha.

Miturut Forbes, solusi enablement sales minangka investasi teknologi paling dhuwur kanggo ningkatake produktivitas penjualan. Data laporan nuduhake yen 59% perusahaan sing ngluwihi target penghasilan - lan 72% sing ngluwihi 25% utawa luwih - duwe fungsi enablement sales sing ditetepake. 

Apa sing kudu ditindakake Platform Enablement Sales?

Nalika ana akeh kemampuan ing platform enablement sales, kita, ing Mediafly, percaya yen platform enablement sales kudu nyedhiyakake para penjual ing ngisor iki:

  • Kemampuan kanggo nemokake konten sing paling anyar sing relevan kalebu video, alat interaktif, slide kanggo digunakake ing obrolan karo para pembeli 
  • Kemampuan kanggo cepet ngobrol ing obrolan kanggo nyukupi kabutuhan sing dituku, nggawe pengalaman khusus lan unik kanggo sing tuku 
  • Piranti interaktif kalebu ROI, TCO lan kalkulator sing larang regane, lan konfigurasi produk, njupuk input saka pembeli kanggo mbantu nuntun diskusi sales
  • Kemampuan kanggo narik data wektu nyata saka macem-macem sumber, ngatasi tantangan unik para pembeli
  • Data lan analitik babagan kinerja konten, wawasan adhedhasar data khusus kanggo pembeli supaya bisa maju lan wawasan babagan cara konten dimanfaatake dening sales lan dikonsumsi dening prospek
  • Integrasi karo CRM kanggo mbantu ngrampungake olahpesen lan bahan referensi tindak lanjut sing digunakake ing rapat sadurunge 

Kemampuan kasebut nyetel para pembeli ing level apa wae supaya bisa sukses. Sayange, teknologi enablement sales asring dianggep larang, rumit lan beboyo. Nanging ora kudu. Kabeh tim adol utawa organisasi penjualan ana ing perjalanan enablement dhewe. Ora ana lelungan sing padha, organisasi kudu nggunakake wektu kanggo makarya karo panyedhiya tenaga penjualan supaya bisa nggawe platform sing khusus khusus karo kabutuhane organisasi. 

platform enblement sales

bubar, MediaflyiiPresent abang kanggo mbantu nyedhiyakake pambiyantu dodolan kanggo kabeh. Liwat akuisisi iki, kita bisa ngirim solusi enablement sales sing paling lengkap lan lincah menyang bisnis kanthi ukuran apa wae, ngilangi biaya lan implementasi level perusahaan sing akeh perusahaan rumangsa keweden nalika tuku teknologi enablement sales. 

Yen sampeyan debat tuku teknologi enablement sales nanging prihatin babagan implementasi, komitmen wektu, lsp. njupuk langkah sing luwih cilik menyang target sampeyan. Tansah eling iki lelungan. Kanthi nggabungake teknologi enablement sales, sampeyan bisa mandheg nonton rata-rata para penjual supaya bisa nggayuh cita-cita lan sabanjure, bisa ndeleng kabeh tim penjualan wis sukses.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.