Apa sing diarani Otomatis Proses Robotic?

Pesenan RPA kanggo Awis

Salah sawijining klien sing aku kerjani nggawe aku industri sing apik sing para pemasar bisa uga ora ngerti. Ing Studi Transformasi Papan Kerja sing ditugasake dening Teknologi DXC., Futurum nyariosaken:

RPA (otomasi proses robot) bisa uga ora dadi pucuking media sadurunge, nanging teknologi iki kanthi teknologi lan departemen TI kanthi tenang lan efisien amarga unit bisnis katon otomatis kanggo tugas-tugas berulang, nyuda biaya, nambah akurasi lan auditabilitas, lan fokus maneh bakat manungsa kanggo tugas sing luwih dhuwur.

Papan lan Transformasi Digital
9 Wawasan utama sing mengaruhi Masa Depan Makarya

Ing inti, Otomatis Proses Otomatis (RPA) yaiku piranti lunak sing antarmuka karo piranti lunak supaya luwih efisien. Kaya sing kita sadhar, tumpukan teknologi perusahaan terus berkembang lan duwe akeh sistem lan proses pihak katelu ing premis, off-premis, proprietary, lan pihak katelu.

Perusahaan berjuang nggabungake platform, asring ora bisa terus maju. Piranti lunak RPA ngisi kesenjangan sing dibutuhake banget. Piranti lunak RPA asring kurang kode utawa malah platform tanpa kode sing nyedhiyakake antarmuka panganggo sing gampang kanggo nggawe antarmuka panganggo utawa proses pemicu khusus. Dadi, yen ERP sampeyan SAP, Marketing Stack minangka Salesforce, finansial sampeyan ana ing Oracle, lan sampeyan duwe selusin platform liyane ... solusi RPA bisa digunakake kanthi cepet kanggo nggabungake kabeh.

Coba deleng dhewe Proses penjualan lan Pemasaran. Apa staf sampeyan ngetik informasi sing bola-bali ing pirang-pirang layar utawa sistem? Apa staf sampeyan terus-terusan mindhah data saka siji sistem menyang sistem liyane? Umume organisasi… lan ing kene RPA duwe Return on Investment sing luar biasa.

Kanthi ngapikake antarmuka panganggo lan nyuda masalah entri data, karyawan luwih gampang dilatih, kurang frustasi, pemenuhan pelanggan luwih akurat, ana pengurangan masalah hilir, lan bathi umume tambah. Kanthi nganyari rega wektu nyata ing saindenging sistem, perusahaan e-commerce uga ngalami paningkatan dramatis.

Ana proses pusat sing bisa diowahi nganggo RPA:

  • dirawuhi - sistem nanggepi interaksi karo pangguna. Contone, Clear Software duwe klien kanthi 23 layar ing ERP sing bisa ambruk dadi siji antarmuka panganggo. Iki nyuda wektu latihan, nambah pangumpulan data, lan nyuda jumlah kesalahan (apamaneh frustasi) dening pangguna nalika ngetik informasi.
  • Tanpa dijaga - sistem micu nganyari sing komunikasi karo macem-macem sistem. Contone bisa uga nambah klien anyar. Tinimbang nambah rekor ing sistem finansial, e-commerce, pemenuhan, lan pemasaran… RPA njupuk lan nyaring lan modifikasi data sing dibutuhake lan nganyari kabeh sistem kanthi otomatis.
  • Cerdas - RPA, kaya teknologi liyane, saiki nggabungake intelijen kanggo ngawasi lan kanthi otomatis nyebarke bot kanggo ngoptimalake proses ing saindenging organisasi.

Sawetara sistem RPA sekolah lawas gumantung karo skrip layar lan isi layar kanthi manual. Sistem RPA sing luwih anyar nggunakake integrasi sing diproduksi lan adhedhasar API, saengga pangowahan antar muka pangguna ora bakal ngilangi integrasi.

Implementasi RPA pancen duwe tantangan. Klien saya, Clear Software, wis nulis ringkesan RPA sing luar biasa lan kepiye supaya ora ana alangan implementasi RPA.

Download Cara Paling Apik kanggo RPA

Kepiye RPA Pangaruh Pesenan kanggo Awis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.