Kabeh sing Sampeyan Perlu Sinau babagan Retargeting lan Pemasaran Ulang!

Apa Retargeting?

Apa sampeyan ngerti mung 2% pengunjung sing tuku nalika dheweke ngunjungi toko online kaping pisanan? Nyatane, 92% saka konsumen malah ora ngrencanakake tuku nalika ngunjungi toko online kaping pisanan. Lan sepertiga konsumen sing arep tuku, ninggali kranjang blanja.

Coba priksa prilaku tuku sampeyan dhewe kanthi online lan sampeyan bakal kerep nemokake manawa browsing lan ndeleng produk kanthi online, nanging banjur lunga kanggo ndeleng pesaing, ngenteni dina mbayar, utawa mung ngganti pikiran sampeyan. Ngandika, dadi kepentingan saben perusahaan kanggo ngupayakake sampeyan sawise ngunjungi situs amarga wis nuduhake prilaku sing nuduhake manawa sampeyan kepengin produk utawa layanane. Pengejaran kasebut dikenal minangka target ulang… utawa kadang pemasaran ulang.

Definition Retargeting

Sistem iklan kaya Facebook lan Google Adwords nyedhiyakake skrip kanggo dilebokake ing situs web sampeyan. Nalika pengunjung ngunjungi situs sampeyan, skrip ndownload cookie menyang browser lokal lan dimuat piksel sing ngirim data bali menyang platform iklan. Saiki, ing endi wae wong mbukak web sing digunakake sistem pariwara, pariwara bisa ditampilake kanggo nyoba ngelingake babagan produk utawa situs sing digoleki.

Sampeyan bisa uga wis ngerteni iki nalika blanja kanthi online. Sampeyan ndeleng sepasang boots sing apik ing situs banjur lunga. Nanging sawise sampeyan lunga, sampeyan bakal ndeleng iklan kanggo boots ing Facebook, Instagram, lan publikasi liyane kanthi online. Iki tegese situs e-commerce wis nyebarke kampanye retargeting maneh. Retarget kanggo pengunjung sing ana saiki duwe bathi investasi sing luwih dhuwur tinimbang nyoba entuk pengunjung anyar, mula merek nggunakake teknik kasebut ing kabeh wektu. Nyatane, pariwara sing target ulang 76% luwih cenderung entuk klik ing Facebook tinimbang kampanye iklan normal. 

Lan ora mung situs e-commerce konsumen sing bisa nyebarake kampanye target ulang. Malah perusahaan B2B lan layanan asring nyebarake target ulang nalika pengunjung mlebu ing kaca landas kampanye. Maneh, dheweke wis nuduhake minat karo produk utawa layanan ... mula efektif kanggo ngetutake.

Kampanye target ulang lan pemasaran ulang bisa wiyar utawa khusus kanggo kegiyatan tartamtu.

  • Pengunjung sing tekan situs utawa kaca bisa target maneh. Iki yaiku retargeting adhedhasar piksel lan mung nampilake iklan nalika browsing ing web.
  • Pengunjung sing miwiti proses konversi kanthi ndhaptar utawa ninggali keranjang belanja. Iki yaiku retargeting adhedhasar dhaptar lan bisa ngetrapake iklan tampilan pribadi uga pesen seluler lan email amarga sampeyan sejatine duwe identitas prospek.

Retargeting vs. Remarketing

Nalika istilah kasebut asring digunakake, retargeting umume digunakake kanggo nggambarake pariwara adhedhasar piksel lan pemasaran ulang asring digunakake kanggo njlentrehake upaya adhedhasar dhaptar kanggo melu maneh konsumen lan bisnis. Kampanye keranjang belanja sing ditinggalake asring ngasilake tarif konversi paling dhuwur lan investasi investasi bali.

Apa Retargetan Prilaku kasebut?

Retargeting semual mung nyurung iklan kanggo sapa wae sing ngunjungi kaca tartamtu situs, utawa nilar proses checkout ing situs sampeyan. Nanging, sistem modern sejatine bisa ngamati tumindake individu nalika browsing web. Informasi demografi, geografis, lan prilaku bisa nggawe iklan sing dipersonalisasi lan tepat wektu kanggo nambah kemungkinan konversi lan nyuda biaya pariwara umume.

Sastranegara Retargeting

Iva Krasteva ing Digital Marketing Jobs, situs ing Inggris kanggo nemokake proyek pemasaran digital, rinci babagan jinis strategi retargeting ing artikel pungkasane, 99 Statistik Retargeting Kanggo Wujudake Makna Kanggo Pemasar!

  1. Retargeting Email
    • Jinis iki diadopsi 26.1% wektu. 
    • Iki bisa digunakake kanthi nggawe kampanye email sing sapa wae sing ngeklik email sampeyan saiki bakal miwiti ndeleng pariwara. Sampeyan bisa dhaptar email khusus kanggo target pamirsa tartamtu lan nuntun dheweke babagan sing paling disenengi ing situs web kasebut. 
    • Iki ditindakake kanthi kode retargeting menyang HTML utawa teken email sampeyan. 
  2. Retargeting Situs lan Dinamis
    • Jinis iki biasane digunakake ing tingkat 87.9%.
    • Ing endi konsumen pancen wis mlebu ing situs sampeyan lan sampeyan nglacak sawetara panelusur liyane sabanjure kanggo pariwara pariwara pariwara sing wis tepat wektu kanggo narik maneh konsumen. 
    • Iki ditindakake kanthi nggunakake cookie. Nalika konsumen setuju karo cookie, dheweke setuju supaya browsing bisa diakses. Ora ana informasi pribadi sing bisa dipikolehi. Mung alamat IP lan ing endi alamat IP sing digoleki bisa digunakake.  
  3. Telusuri - Dhaptar pemasaran ulang kanggo iklan telusuran (RLSA)
    • Jinis iki diadopsi 64.9% wektu. 
    • Iki bisa digunakake dening para pemasar langsung, ing mesin telusuran sing mbayar, nuntun konsumen menyang kaca sing bener kanthi jejak pariwara adhedhasar telusuran. 
    • Iki ditindakake kanthi ndeleng sapa sing ngeklik iklan mbayar sadurunge lan gumantung karo telusuran sampeyan bisa nggawe konsumen maneh kanthi luwih akeh pariwara supaya bisa ngarahake arah sing sampeyan butuhake.  
  4. Video 
    • Iklan video saya mundhak 40% saben taun kanthi luwih saka 80% lalu lintas internet dadi orientasi video.
    • Iki bisa digunakake nalika konsumen ngunjungi situs sampeyan. Sampeyan banjur nglacak tumindake ing saben level belanja ing platform sampeyan. Yen banjur ninggalake situs sampeyan lan miwiti browsing sampeyan bisa nggawe iklan retarget video kanthi strategis. Iki bisa dipersonalisasi kanggo target kapentingan konsumen supaya bisa bali menyang situs sampeyan.  

Retargeting Infographic

Infographic iki rincian saben statistik sing pengin sampeyan ngerteni babagan retargeting, kalebu dhasar, cara para pemasar ndeleng strategi, apa sing dipikirake pelanggan, retarget vs. pemasaran ulang, cara kerjane ing browser, cara kerjane karo aplikasi seluler, jinis retargeting, retarget media sosial, efektifitas retargeting, cara nyiyapake retargeting, target target retarget, lan retargeting kasus panggunaan.

Priksa manawa ngunjungi Proyek Pemasaran Digital kanggo maca kabeh artikel, 99 Statistik Retargeting Kanggo Wujudake Makna Kanggo Pemasar! - nduweni akeh informasi!

Apa Retargeting kasebut? Infographic Statistik Retargeting

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.