Apa Penawaran Real-Time (RTB)?

penawaran wektu nyata

Ing pariwara telusuran, tampilan lan seluler kanthi mbayar, ana inventaris kanggo tuku kesan. Kanggo entuk asil sing mantep, sampeyan kudu nyoba tuku atusan utawa malah ewonan kombinasi tembung kunci ing telusuran mbayar. Yen sampeyan nindakake iklan tampilan utawa pariwara seluler, inventaris bisa uga kasebar ing atusan utawa ewu situs utawa aplikasi.

Apa sing Penawaran Real-Time?

Ngawasi lan nawarake kanthi manual ing papan sing pengin sampeyan pariwara pancen mokal. Kanggo ngatasi iki, telusuran mbayar lan ijol-ijolan iklan nggunakake penawaran wektu nyata (RTB). Kanthi penawaran wektu nyata, pemasar nemtokake kendala pariwara lan anggaran, lan sistem kasebut negosiasi kanggo saben panempatan ing lelang wektu nyata sing kedadeyan meh langsung.

RTB bisa uga efisien lan mbebayani. Yen sampeyan dudu pangguna sing berpengalaman, sampeyan ora bakal nemtokake watesan kanggo tuku iklan lan kelangan anggaran kanthi pariwara ing kombinasi tembung kunci sing ora efektif utawa ing situs sing ora relevan. Nanging, rampung kanthi efektif, efektifitas lan efektifitas RTB tinimbang intervensi manual.

Kepiye carane Penawaran Penawaran Nyata?

Platform Data Big sing bisa ngekstrak lan ndandani jutaan cathetan lan wektu nyata - kalebu data konversi - ngewangi advance RTB ngluwihi mung nyuda biaya tawaran lan nambah tarif klik-tayang. Kanthi nganalisa data konversi kanthi real-time, personas pengunjung, lan uga prilaku lintas-piranti, platform RTB malah bisa prédhiksi kanthi tepat nyelehake iklan sing pas, ing wektu sing tepat, ing ngarepe wong sing bener, ing piranti sing bener.

Kita ngomong babagan kapabilitas penawaran wektu nyata ing Pariwara Programmatic ing podcast anyar karo Pete Kluge. Sampeyan kudu ngrungokake podcast - obrolan sing apik.

Rungokake Wawancara babagan Pete Kluge saka Adobe

Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal babagan Penawaran Real-Time

Mangkene ringkesan rinci babagan Penawaran Real-Time ing infographic.

Penawaran Wektu Nyata

Video saka MediaMath.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.