Apa Pariwara Tampilan Langsung Programmatic?

tampilan program

Kita wis nuduhake apa pariwara program program yaiku lan wawancara karo manajer pemasaran produk senior Adobe kanggo Solusi Iklan, Pete Kluge. Lan kita wis nerangake penawaran nyata-wektu, proses sing digunakake sistem sistematis kanggo entuk ruang iklan liwat jaringan pariwara.

Inventarisasi pariwara ora mung kasedhiya ing jaringan pariwara. Uga ana pirang-pirang platform sing pengiklan bisa tuku iklan langsung ing situs iki. Bentenipun utama ing antarane platform pariwara lan jaringan iklan yaiku ora duwe fitur penawaran wektu nyata sing sistem bisa negosiasi biaya per klik. Nanging, kita bakal duwe tarif sing wis ditemtokake manawa klien uga bakal setuju.

Apa tegese? Dadi, data saka infographic iki saka AdReady nuduhake manawa tawaran wektu nyata ngasilake biaya luwih murah 76%. Nanging, ora ateges iku minangka kesempatan sing luwih apik. Iklan tampilan langsung bisa uga nyebabake tarif konversi sing luwih dhuwur amarga plancongan premium - pungkasane nyedhiyakake kampanye sing luwih sukses.

Infographic ing ngisor iki nerangake babagan cara sampeyan bisa nggunakake sistem pariwara program kanthi penawaran wektu nyata kanggo ngoptimalake pariwara tampilan langsung program.

pariwara tampilan langsung program

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.