Apa Marketing Prediktif?

pemasaran prediktif

Kepala sekolah dhasar pemasaran basis data yaiku sampeyan bisa nganalisa lan ngetung sekumpulan prospek adhedhasar mirip karo pelanggan nyata. Iku dudu premis anyar; kita wis nggunakake data sajrone sawetara dekade saiki kanggo nindakake iki. Nanging, prosese pancen angel. Kita nggunakake alat ekstrak, transformasi lan mbukak (ETL) kanggo narik data saka macem-macem sumber kanggo mbangun sumber daya terpusat. Iki bisa mbutuhake wektu pirang-pirang minggu, lan pitakon sing isih ana butuh sawetara wulan kanggo dikembangake lan dites.

Maju saiki lan alat dadi luwih akurat, algoritma luwih canggih, lan asil otomatis lan apik. Laporan saben Everstring, Laporan Survei Pemasaran Prediktif 2015, persimpangan saka telung faktor nyebabake pertumbuhan pemasaran prediksi sing luwih cepet:

  1. Jumlah Data Massive - riwayat tuku, prilaku, lan data demografi saiki kasedhiya saka macem-macem sumber.
  2. Ubiquity of Access - ngakses data streaming liwat sakbenere kabeh sumber sing dilacak lan nyambung nyedhiyakake kegiyatan nyata-nyata.
  3. Kesederhanaan Awan - kekuwatan komputasi sing gedhe banget liwat awan, teknologi database data bid anyar kanthi algoritma sing canggih lan canggih mbantu nuwuhake inovasi ing bidang pemasaran prediktif.

Apa Marketing Prediktif

Pemasaran prediksi minangka praktik ngekstrak informasi saka data pelanggan sing wis ana kanggo nemtokake pola lan prédhiksi asil lan tren mbesuk. Sumber: Laporan Survei Pemasaran Prediktif 2015

Data dikompilasi kanggo para pelanggan saiki, algoritma sing disetel kanthi real-time, lan timbal skor kanggo proporsi kanggo ngasilake asil bisnis. Uga, sumber pariwara lan pamirsa bisa diukur kanggo nggawe kampanye kanthi respons prediksi.

Nanging adopsi pemasaran prediksi isih enom. Udakara 25% responden ujar manawa duwe CRM dhasar, lan mung luwih saka 50% nglaporake manawa dheweke wis nandur modhal ing otomatisasi pemasaran utawa aktif golek solusi. Mung 10% responden ujar manawa nggandheng CRM lan otomatisasi karo teknologi liyane kanggo ngasilake asil bisnis. Kita kudu adoh banget!

Laporan EverString-Makna

Mangkene, prospek optimis. 68% responden nyatakake yen dheweke percaya pemasaran prediktif bakal dadi bagean penting saka tumpukan pemasaran maju. Umume responden kerja ing perusahaan korporat kanthi tim pemasaran luwih saka 50. 82% perusahaan sing duwe komitmen prediktif kanggo riset prediksi babagan pemasaran.

Strategi Pemasaran lan Pemasaran Prediktif

Iki dudu ilmu sing sampurna, nanging nduweni kemampuan kanggo nambah kapercayan, keterlibatan, lan konversi kanthi dramatis ing antarane para pembeli lan penjual ing wektu ngarep. Lan cocog kanggo asil kampanye pemasaran uga keterlibatan karo tim penjualan sampeyan. Barang sing nyenengake. Matt Heinz, Presiden, Pemasaran Heinz.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan korélasi antara pemasaran prediktif lan faktor kayata ukuran tim pemasaran, ukuran perusahaan, lan kadewasan pemasaran:

Download Laporan Survei Pemasaran Prediktif 2015

Download laporan kanggo jawaban babagan pitakon ing ngisor iki lan liya-liyane:

  • Pira pemasar rata-rata diwasa lan teknologi?
  • Pira pemasar sing nggunakake pemasaran prediksi saiki?
  • Kepiye para pemasar saiki nggunakake marketing prediktif?
  • Kepiye ukuran perusahaan, ukuran tim, lan strategi pemasaran mengaruhi kadewasan pemasaran lan panggunaan pemasaran prediktif?

Infographic Marketing Prediktif

Babagan EverString

EverString ngidini sampeyan nggawe pipa lan nambah tarif konversi pelanggan kanthi prediksi corong full-based adhedhasar akun Analytics solusi kanggo sales & marketing. Platform Keputusan EverString minangka penawaran SaaS sing gampang dileksanakake kanthi integral karo aplikasi pemasaran lan CRM sing ana kanggo ngerti karakteristik akun optimal sampeyan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.