Apa sing diarani Marketing Pay-Per-Click? Statistik Kunci Klebu!

Apa sing diarani Marketing Pay Per Click?

Pitakon sing isih ditakokake dening pamilik bisnis diwasa yaiku kudu nindakake pemasaran mbayar-per-klik (PPC) utawa ora. Iku dudu pitakonan sing gampang utawa ora. PPC nawakake kesempatan sing luar biasa kanggo nyurung iklan ing ngarep para pamirsa babagan telusuran, sosial, lan situs web sing biasane ora sampeyan lakoni liwat metode organik.

Apa sing diarani Marketing Pay Per Click?

PPC minangka cara pariwara online sing pariwara mbayar ragad saben klik pariwara. Amarga mbutuhake pangguna supaya tumindak bener, cara pariwara iki cukup populer. Pemasar bisa nemokake kesempatan PPC ing mesin telusuran, media sosial, lan macem-macem jaringan pariwara. Beda karo iklan tradisional sing dikenani biaya CPM (biaya per ewu kesan), PPC dikenani biaya CPC (biaya per klik). RKT (rasio klik-tayang) minangka persentase kaping pirang-pirang pangguna klik mungsuh ndeleng iklan PPC.

Douglas Karr, Martech Zone

Apa sampeyan kudu nindakake PPC? Ya, aku nyaranake duwe dhasar perpustakaan isi lan situs nganggo lonceng lan peluit sadurunge sampeyan miwiti nggunakake ton dhuwit ing pariwara. Pangecualian, yaiku yen sampeyan ora yakin apa konten sing bakal ngasilake konversi. Nguji kombinasi tembung kunci lan salinan iklan ing PPC bisa ngirit akeh ton dhuwit lan wektu kanggo marketing konten yen sampeyan ora yakin.

Umume aku menehi saran marang klien supaya entuk situs dhasar, perpustakaan konten, sawetara kaca landas sing apik, lan program email… banjur gunakake PPC kanggo nambah strategi pemasaran digital kanthi sakabehe. Suwe-suwe, sampeyan bisa nggawe petunjuk organik lan nggunakake PPC kanthi sithik nalika mbutuhake petunjuk.

Infographic iki saka SERPwatch.io, Negara Pay-Per-Click 2019, nawakake akeh informasi babagan industri PPC, cara segmen nindakake, lan kalebu gunung fakta sing ana gandhengane.

Statistik PPC Kunci kanggo 2019

  • Pungkasan taun, Belanja iklan telusuran Google tambah 23%, belanja iklan belanja saya tambah 32%, lan belanja iklan teks saya saya gedhe 15%.
  • around 45% bisnis cilik aktif investasi ing PPC kanggo nambah operasine.
  • Miturut riset Google, iklan telusuran bisa nambah kesadharan merek dening 80%.
  • Iklan sing disponsori nganti 2 saka 3 klik ing kaca pisanan Google.
  • Kampanye tampilan Google tekan luwih saka 90% pangguna Internet global.
  • Nggumunake, 65% kabeh pelanggan klik liwat link menyang produk tartamtu.
  • Hasil telusuran sing dibayar ngasilake rata-rata 1.5 kaping tarif konversi asil telusuran organik.
  • Ing 2017, piranti seluler ngasilake 55% klik iklan telusuran Google.
  • 70% panelusur seluler nelpon bisnis langsung saka Google Search.
  • The tarif klik-tayang rata-rata ing jaringan telusuran 3.17%. RKT rata-rata kanggo asil mbayar ndhuwur yaiku 8%!

Priksa manawa mriksa kabeh infographic ing ngisor iki luwih saka 80 statistik liyane!

Apa sing diarani Marketing Pay-Per-Click?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.